LOGG INN FOR DELTAGERE

Glemt passord?

Avbryt

GLEMT PASSORD

Avbryt

VELG NYTT PASSORD

Avbryt

VI HAR SENDT DEG EN E-POST

Om kort tid vil du motta en e-post fra oss. Følg lenken i meldingen for å lage nytt passord.

Husk å sjekke spam-filteret ditt dersom du ikke finner den.

SIKT2016

24.- 25. OKTOBER
ÅLESUND

Deltakerliste SIKT2016

Aina Slettedal Aina Slettedal
KLP - Konsernregnskapssjef
Aina.Slettedal.Eide@klp.no

Er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor, og leder i dag KLPs konsernregnskapsavdeling med 8 ansatte. Trives med høyt temtpo og faglige utfordringer. Er glad i friluftsliv, og spesielt toppturer i sunnmørsalpene der jeg er oppvokst.


Alexander Breivik Alexander Breivik
Snowball AS (FoodFarm) - Gründer
alex@lunchfarm.no

Gründer av FoodFarm / LunchFarm. En markedsplass som kobler catering- og restaurantkjøkken med bedrifter og deres ansatte. Systemet gir de ansatte mulighet til og individuelt selvstyre sine matvalg. Alle prosesser er automatisert slik at bestillinger, subsidiering, fakturering m.m. foregår uten å belaste administrasjonen i bedriftene unødig. FoodFarm er en «online kantine» løsning som bidrar til større fleksibilitet, enklere administrasjon, rimeligere produksjon (og dermed rimeligere produkter) og ikke minst reduserer det matsvinn.


Alexander Sunde Alexander Sunde
O.N. Sunde AS - Administrerende direktør
as@onsunde.no

Alexander Sunde ble i desember 2015 ansatt som administrerende direktør i O N Sunde AS. Han har arbeidet i selskapet siden 2008 og har vært ansvarlig for selskapets finansinvesteringer i tillegg til styrearbeid i de operative selskapene. Han overtar stillingen etter Olav Nils Sunde som vil fortsette som arbeidende styreformann. Alexander Sunde har en Bachelorgrad i Business Administration (BBA) fra Handelshøyskolen BI og en Master of Business Administration (MBA) fra Norges Handelshøyskole (NHH) med spesialisering innen finansanalyse (AFA) og porteføljeforvaltning (APF).


Alexandria Algard Alexandria Algard
Norske arkitekters landsforbund - President
algard@arkitektur.no

Alexandria Algard er arkitekt og ble i september 2015 valgt som ny president i Norske arkitekters landsforbund (NAL), og dermed øverste leder for 4200 arkitekter. Hun er den yngste presidenten i NALs historie og har inntil nylig vært leder for Stavanger Arkitektforening og er en aktiv samfunnsdebattant. I tillegg til president-rollen driver Algard eget arkitektkontor i Stavanger, etablert i 2012. Før dette tilbragte hun 10 år i utlandet, med arkitektstudier i Århus og Tokyo. Hun har bodd og jobbet i New York, og hennes tidligere arbeidsgivere inkluderer noen av toppene i arkitektverden; OMA i Rotterdam og Herzog & deMeuron i Basel, Sveits. Hun skriver jevnlig gjestekommentarer i norske aviser, holder foredrag og deltar i debatter.


Amanuel Kidane Amanuel Kidane
Kid MGMT - CEO
amanuel@kidmgmt.com

Amanuel Kidane is an Norwegian music manager who is the founder, chairman and CEO of Kid MGMT, a talent management, publishing and full service entertainment company. Born and raised in Holmlia, Norway, Kidane began his career in the music industry founding his own management and label company, 5 Star Entertainment. In late 2013, he founded Kid MGMT. Kidane has established the career of numerous recording artists, most notably that of mulit-plantimun selling success duo Nico & Vinz. He is currently also representing Kim Cesarion and producer duo Most Wanted.


Amie Jagne Sørensen Amie Jagne Sørensen
Alstahaug og Rana tingrett - Dommerfullmektig / Deputy Judge
amie88@hotmail.com

Samfunnsengasjert jurist, oppvokst i Tromsø, med norsk mor og gambisk far. Jobber til vanlig som advokatfullmektig i advokatfirma BA-HR, men er for tiden i permisjon som dommerfullmektig i Rana tingrett. Engasjert i ulike grunder-selskaper, sitter blant annet som styremedlem i Monsterbedriften AS, en sosialentreprenør som gir mennesker som trenger det en ny start på livet. Tidligere nasjonal leder i Norges Juristforbund student og styremedlem i Norges Juristforbunds hovedstyre. Alarga-stipend fra Statoil ASA i 2012.


Amund Mehli Amund Mehli
Selvaag Eiendom
amm@selvaag.no

39 år, gift, tre barn bor i Oslo. Siv Øk fra BI Sandvika, spesialisering i finans. Transaksjonssjef i Selvaag Eiendom. Erfaring fra eiendomsinvestering og finansiering i Norge og USA. Fritidsinteresser er ski, telemark og langrenn.


Anders Gregersen Anders Gregersen
OBOS Fornebulandet AS - Administrerende Direktør
anders.gregersen@obos.no

OBOS Fornebulandet er den største grunneieren på Fornebu. Den gamle hovedflyplassen er et av nordens største eiendomsutviklingsprosjekter. Totalt vil området ferdig utviklet ha inntil 11 000 boliger og 25 000 arbeidsplasser, av dette vil OBOS ha vært ansvarlig for utvikling av 7500 av disse. Utvikling av et område som Fornebu vil gå over flere 10-år, og må bygges for å være attraktivt i et 100-årsperspektiv. For å lykkes med dette må det planlegges for fremtidige boformer, miljøvennlig løsninger, samt tilrettelegges for en mangfoldig befolkningssammensetning.


Anders Mjåset Anders Mjåset
MESH - Founder
anders@meshnorway.com

Startet MESH i 2012. Nå inne i en ekspansjonsfase hvor målet er å lansere flere startup hubs i Norge og Norden. Lanserer i tillegg en digital portal for gründere i 2017.


Andreas Ringen Andreas Ringen
O.N.Sunde AS - Finansanalytiker
ar@onsunde.no

Samfunnsøkonom og finansanalytiker med fokus på verdiskapning i Norden.


Andreas Røe Andreas Røe
EVRY - Avdelingsleder
andreas.roe@evry.com

Andreas (33) er leder i EVRY med ansvar for avdelingen Utvikling og Arkitektur. Han drives av å realisere potensiale gjennom å utvikle medarbeidere og deres kunnskap. Andreas brenner for å kontinuerlig forbedre og effektivisere arbeidsprosesser, og bygger arbeidet på selskapets fokus på lean og smidige prosesser. Bruker mye tid på å fasilitere faglig oppdatering. Arrangerer konferanser både hos EVRY og eksternt, og er styrerepresentant i flere interesseorganisasjoner. Oppvokst i Trøndelag og bosatt i Oslo. Glad i å være ute og bruker mye tid i naturen alle årstider. Fritidsinteresser som vies ekstra mye fokus er seiling og ski.


Andreas Thorsheim Andreas Thorsheim
Otovo - Adm. direktør
andrsthrshm@gmail.com

Jeg har startet opp og leder solstrøm-selskapet Otovo. Vi fikser solceller på boliger og næringsbygg uten at det trenger å være komplisert. Dermed får folk ren, fornybar, kortreist og billig strøm som de lager selv. Jeg har tidligere hatt lederstillinger innen media og teknologi, i Schibsted og Opera.


Anita Mongia Anita Mongia
Facebook - Client Solutions Manager
anitamongia@fb.com

Former student at the Norwegian School of Entrepreneurship, an entrepreneur and currently working as a Client Solutions Manager at Facebook in Dublin. I strive to make the world more open and connected, and assist Norwegian companies with reaching the right people, at the right time.


Anja Rynning Veum Anja Rynning Veum
Norges idrettsforbund - Utviklingssjef Norges idrettsforbund
anja.veum@idrettsforbundet.no

Leder avdelingen for barn, ungdom, bredde og inkludering i Norges idrettsforbund.


Ann Kristin Tveten Ann Kristin Tveten
NTNU - Førsteamanuensis/ FoU koordinator
ann-kristin.tveten@ntnu.no

Småbarnsmor, sykkelentusiast og akademiker, som til daglig forsker og underviser i mikrobiologi, bioinformatikk og anvendt bioteknologi


Anna Jonzen Anna Jonzen
Egmont Publishing - Leder digital forretningsutvikling
Anna.Jonzen@egmont.com

Leder digital forretningsutvikling Egmont Publishing


Anne Hestflått Anne Hestflått
Ulstein - Senior forretningsrådgiver
anne.hestflaatt@ulstein.com

"Eg er senior forretningsrådgjevar i ULSTEIN. Vegen hit gjekk via ei masterutdanning innan industridesign ved NTNU Trondheim, som eg valde fordi det ga meg moglegheit til å kombinere både kreative og analytiske evner. I studietida var eg på tur til Ulsteinvik, og oppdaga då at heile verda låg på ei lita øy på Sunnmøre. I 2007 vart det oppretta ei stilling for meg som designar med fokus på innovasjonsstrategiar, og eg har sida arbeida i ULSTEIN. ULSTEIN er i dag ei bedrift med om lag 700 tilsette med kontor i sju ulike land, og som er ein maritim spesialist innan skipsdesign, skipsbygging og kraft- og kontrollsystem for sal over heile verda. Eg var med på SIKT 2015 i Bergen og gledar meg til å delta igjen her på heimlege traktar! Akkurat no er eg heime i permisjon, men til våren held eg fram med jobb og vidareutdanning innan skipsdesign med støtte frå ULSTEIN. Eg er mor til ei jente på to år og ein liten gut på 6 månader."


Anne Maren Østeraas Anne Maren Østeraas
Norsk Tipping - Produktansvarlig Instaspill
Anne-maren.osteraas@norsk-tipping.no

Jobbet 8 år på Norsk Tipping innen ulike områder; markedsføring, logistikk, merkevareutvikling, produktutvikling, leverandøroppfølging. Nåværende ansvarsområde er skrapespill og bingo i digitale kanaler (produkt- og merkevareansvar). Utdannet Diplomeksportmarkedsfører BI, 3 av semestrene gjennomført i Spania. Bosatt på Hamar, 35 år, gift og 2 barn.


Anne Marthine Rustad Anne Marthine Rustad
Aker Solutions - Senior Strategy Manager
annemarthine@hotmail.com

Rustad jobber med strategi i Aker Solutions, og trives godt i grensesnittet mellom business og teknologi. Hun studerte ved NTNU med utveksling til MIT i Boston, Massachusetts. Etter avsluttet doktorgrad jobbet hun i Det Norske Veritas noen år før hun begynte som konsulent i The Boston Consulting Group. Hun har i tillegg en deltidsstilling ved NTNU der hun er med å definere fremtidens forskning innenfor havrommet.


Anne May Slinning Anne May Slinning
PWC - Senior Associate
anne.may.slinning@pwc.com

Advokatfullmektig hos Advokatfirmaet PwC. Sunnmørsjente og tidligere pofesjonell frikjører med lidenskap for regionens næringsliv og fjell. Ønsker å bidra til at Ålesund og Sunnmøre setter fokus på bærekraftig vekst gjennom mangfold, både i forretningsøyemed og samfunnet ellers.


Anneli Nesteng Anneli Nesteng
Hydro Energi AS - Kraftverkssjef region Sogn
anneli.nesteng@gmail.com

Anneli er født i Sarpsborg, men «hjemme» er der hvor hun til enhver tid befinner seg, for tiden er dette i Sogndal. Her kombineres en eventyrlig fritid bestående av tinderangling, padling, stisykling og skikjøring med en interessant jobb som byr på utfordringer hver dag. Som ansvarlig for HydroEnergi’s 6 kraftverk og reguleringsanlegg i Sogn jobber hun med tverrfaglige problemstillinger og bidrar til produksjon av ren, fornybar energi. Hun sitter i Regjeringens Strategiutvalg for Idrett samt har ulike styreverv. Anneli liker å fokusere på det kunnskapsbaserte Norge hvor det blir stadig viktigere å se sammenhengen mellom næringspolitikk, utdanningspolitikk, forskningspolitikk og regionalpolitikk for å oppnå viktige samfunnsmål. 37 år, utdannet siv.ing i ind.øk. & tekn.ledelse fra Karlsruhe og NTNU. Bred internasjonal erfaring gjennom skole, utdanning og jobb. Regionvinner for Vestlandet i 2013 kåring av e24 Ledertalentene, topp 100 på samme liste i 2012.


Arbab Umar Dar Arbab Umar Dar
Nordea Bank Norge ASA - CFO
Arbab.Umar.Dar@nordea.no

32 år. CFO for Nordea Bank Norge. Utdannet statsautorisert revisor og tidligere erfaring som revisor og konsulent fra revisjons- og rådgivningsselskapet EY.


Ayesha Wolasmal Ayesha Wolasmal
World Health Organization - External Relations Officer
awolasmal@gmail.com

Har vært norsk soldat og tjenestegjort som en del av det norske styrkebidraget til Afghanistan (ISAF) Tidligere rådgiver ved den norske ambassaden i Kabul Journalist - rapportert fra Afghanistan, Pakistan og Libya Samfunnsdebattant med fokus på utenriks og sikkerhetspolitikk Nå jobber jeg som rådgiver i det regionale polio programmet til Verdens Helseorganisasjon (WHO) og er kontaktperson med hovedansvaret for eksterne partnere, blant annet Bill and Melinda Gates Foundation.


Barbara Graczyk Barbara Graczyk
Kongsberg Maritime AS - Section Manager Logistics & Tools
barbara.graczyk@kongsberg.com

Jeg er en 39 år gammel jente fra Trondheim som er oppvokst i Polen. Der fullførte jeg studiene mine innenfor ” Forvaltning og markedsføring” og ” Logistikk og styring i maritim transport”. Siden 2006 har jeg vært ansatt hos Kongsberg Maritime i Trondheim. Her har jeg fått sjansen til å jobbe i flere avdelinger og er en viktig ressurs innenfor logistikk og IT-systemer. Mine kolleger og overordnede beskriver meg som et ja-menneske med god kunnskap innenfor mitt ansvarsområdet. Jeg har de siste tre årene fått anledning til å ta på meg utvidede lederoppgaver, og jeg føler at ledelsesfag er noe jeg brenner for. Ser frem til å utvikle meg videre med hvordan individer og seksjoner skal ledes.


Berit Hvalryg Berit Hvalryg
Reitangruppen - Rektor Verdiskolen, presseansvarlig Reitangruppen
bh@reitangruppen.no

Ansvarlig for kultur og verdibasert lederutvikling i Reitangruppen. Til daglig er jeg på Lade Gaard i Trondheim - vårt kulturelle og finansielle senter og hovedkontor. Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. Reitangruppen omsatte i 2015 for 86 milliarder kroner, sysselsetter 36 700 mennesker i Norden og Baltikum. Reitangruppen består av fem forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Gruppen, Reitan Eiendom og Reitan Kapital. Utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen, Helsinki School of Economics og NTNU. Tidligere arbeidet innen bank- og finans og med rådgivning innen merkevare- og ledelse. Gift, to barn.


Birgit M. Liodden Birgit M. Liodden
Nor-Shipping - Direktør
bml@messe.no

Ildsjel for en bærekraftig maritim næring og et varmere samfunn


Birgit Skarstein Birgit Skarstein
Norges Roforbund - Idrettsutøver
birgit.r.skarstein@gmail.com

Jeg driver som idrettsutøver i roing og langrenn, og konkurrerte nylig i Paralympics i Rio de Janeiro. Jeg har flere medaljer fra VM og verdenscup, og ble i 2014 verdensmester i singlesculler. I tillegg til idretten er jeg er samfunnsengasjert og -involvert, og har fått utvikle kunnskap og engasjement gjennom alt fra statsvitenskapsstudier på Blindern og barnehjemsarbeid i Thailand til aktivitet i Global Shapers og World Economic Forum i Davos. Som en kreativ type trives jeg godt i samarbeid med andre, og har hatt glede av å initiere og drive prosjekter som aktivitetskampanjen #treninlag og fotoutstillingen «Helt A4». Jeg deltar i samfunnsdebatten blant annet som spaltist i Avisa Innherred og gjennom å holde foredrag om inkluderende samfunnsliv. Verv i Oslo bystyre, Sunnaasstiftelsen og Bioteknologirådet.


Camilla Hagen Camilla Hagen
Canica - Prosjektleder
Camilla.Hagen.Sorli@canica.no

Camilla er eier i investeringsselskapet Canica som operer hovedsakelig innenfor merkevare, handel, eiendom og velvære. Hun er styreleder i Jernia og The Well i tillegg til å inneha styreverv i Kremmerhuset, Voss Vind og Canica. Camilla har en BA fra Kings College London og en MA fra Universitetet i Oslo, samt studier fra BI Oslo og Harvard University. Hun sitter i styret i tankesmien Civita og leder Canicas Stiftelse som har fokus på å forbedre helse nasjonalt og internasjonalt.


Camilla Heimdal Camilla Heimdal
Coop Norge - Teamleder IT Servicesenter
camilla.heimdal@coop.no

Engasjert trebarnsmor, som leder IT Servicesenter hos Coop Norge. Sjonglerer en aktiv hverdag sammen med et ønske om å alltid lære mer, og bidra til utvikling der det er mulig. Førsøker å møte utfordringer ved å holde hode kaldt og hjerte varmt. Gleder meg til å oppleve gløden fra SIKT deltagerne 2016. Håper å kunne bidra med innspill, lære av andres synspunkt og forhåpentligvis dra hjem litt klokere - med enda mer drivkraft. Vi sees!


Carl Edvard Endresen Carl Edvard Endresen
Uber - General Manager
carl.endresen@uber.com

Carl Edvard Endresen (35) er sjef for Ubers virksomhet i Norge og Danmark. Han har en B.Sc. fra the Wharton School ved University of Pennsylvania i Philadelphia, og har tidligere jobbet for McKinsey & Company i Oslo og investeringsbanken Jefferies & Company in New York. Før studiene gikk han på Befalskolen for Kavaleriet på Rena, og avtjente militærtjenesten i Troms. I tillegg til Norge og Danmark har han jobbet i en rekke forskjellige land inkludert Nigeria, Ukraina, Romania og USA. Carl Edvard har vært foredragsholder på en rekke konferanser om delingsøkonomi, deriblandt ZEROkonferansen 2015, Aftenpostens teknologikonferanse 2016, Abelias delingsøkonomikonferanse 2016 og Kollektivtrafikkonferansen 2015. Han er gift og har to barn på 11 og 1 år.


Cecilie Jonassen Cecilie Jonassen
Norske Skog Saugbrugs - Driftsingeniør
cecilie.jonassen@norskeskog.com

Utdannet Master of Science innen kjemisk prosessteknologi ved NTNU. Har jobbet i Norske Skog siden 2005 ved fabrikkene Walsum i Tyskland og Saugbrugs i Norge. Har hatt forskjellige stillinger ved fabrikkene med arbeidsoppgaver innenfor produksjonsledelse, forbedringsprogrammer, prosjektledelse og forskningsprosjekter. Tillitsvalgt siden 2011 som leder av TEKNA’s bedriftsgruppe. Har vært ansattrepresentant i Norske Skogindustrier ASA’s valgkomitè fra 2013 til 2015 og er nå styremedlem i Norske Skogindustrier ASA’s styre og Norske Skog Saugbrugs AS’s styre. Fritiden fylles med seilturer med familien i sommerhalvåret, på vinteren byttes båten ute med alpinski.


Chris Moen Chris Moen
Nabobil.no AS - Markedssjef og medgründer i Nabobil.no
chris@nabobil.no

Lanserte og driver veksten bak Nabobil.no som markedssjef og medgründer. Blir drevet av å finne og skape løsninger som er mer effektive og skalerbare, helst i industrier som ikke har blitt ”disruptet” enda.


Christian Remøy Christian Remøy
Ocean Pilot - 1.Styrmann
christianremoy@hotmail.com

Fra Herøy på Sunnmøre. Utdannet ved NTNU (Avd. Ålesund), bachelor innenfor nautikk. Har etter 2 år som kadett i Egypt, reist verden rundt som 1.Styrmann på ulike typer offshorefartøy. Samtlige oppdrag har vært for Bourbon Offshore Norway A/S. Startet i 2014 firmaet «Ocean Pilot» med fokus på maritim utdanning. Trives i situasjoner der jeg kan gjøre en forskjell, og er sjelden redd for tråkke feil. Blir motivert av å levere gode resultat, oppgitt av likgyldighet. Er gal nok til å ta ”fri” store deler av sommeren for å jobbe som guide både til havs og til fjells.


Christoffer Hærnes Christoffer Hærnes
hernaes@gmail.com

Jobber i bank, over middels interessert i teknologi og innovasjon. Ekspertkommentator i e24 og TechCrunch, samt egen blogg. Rockestjerne på fritiden.


Christopher Hoftun Christopher Hoftun
Zaptec - VP Space Systems
christopher.hoftun@gmail.com

Christopher Hoftun, utdannet sivilingeniør ved Universitetet i Stavanger og jobber som VP Space Systems i Zaptec. Han er tilknyttet fagområdet teknologiledelse og jobber hovedsakelig med prosjektledelse og konseptutvikling.


Christopher Naustad Hjelm Christopher Naustad Hjelm
Médecins Sans Frontières - Field Administration Manager
chrisnhj@student.sv.uio.no

Jeg studerer internasjonale studier på UiO ved siden av å jobbe med sikkerhet og operasjonelle spørsmål for Leger Uten Grenser. I sommer startet jeg @sandwichbrothers sammen med noen studievenner, hvor unge, enslige menn som nylig har fått opphold i Norge produserer og selger økologisk gourmet sandwich-is. Bærekraftig integrering.


Cilia Indahl Cilia Indahl
Aker BioMarine - Sustainability Director
cilia.indahl@gmail.com

Cilia Holmes Indahl drives av tanken om et samfunn hvor det er lett for individer og selskaper å gjøre det riktige, og jobber med å bygge frem de gode eksemplene på bærekraftig business. Dette gjør hun gjennom jobben som direktør for bærekraft i Aker BioMarine, styremedlem for SoCentral - Nordisk inkubator for Samfunnsinnovasjon, og ved å dele egne erfaringer gjennom foredrag og blogg. Hun har sin bakgrunn fra siviløkonomutdanningen ved Norges handelshøyskole hvor hun tok en dobbel mastergrad i internasjonal business og bærekraftig utvikling i samarbeid med HEC Paris. Etter endte studier jobbet hun ved den Norske FN-delegasjonen i New York med forhandlingen av de nye bærekraftsmålene, før hun returnerte til Oslo for å jobbe som konsulent hos KPMG.


Eirik Arnø Eirik Arnø
Aker Solutions - Director
Eirik.Arno@akersolutions.com

Eirik ar utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han jobbet 9 år som rådgiver før han i 2013 begynte i Aker Solutions' M&A avdeling. I dag leder han et av kostnadsprogramene i Subsea.


Eivind Thorsrud Willard Eivind Thorsrud Willard
Sopra Steria - Consulting Manager
etw@soprasteria.com

Dedikert pappa, siviløkonom fra BI og kaffenerd fra bygda. Tror på mulighetene som skapes i samspillet mellom menneske, maskin og organisasjon. Jobber til daglig som leder og konsulent i rådgivingsdivisjonen til Sopra Steria. Brenner for bedre styring og ledelse i offentlig sektor slik at samfunnsoppdragene kan løses på best mulig måte. Har som konsulent bidratt til bedre styring i alt fra departement, etat og direktorat til fylkeskommuner og virksomheter som drifter kritisk infrastruktur. Leder både folk og sammensatte prosjekter. Privat elsker jeg skikjøring og ikler meg gjerne fartsdressen på vinterstid. Er 32 år gammel, men tror jeg har langt flere voksenpoeng enn alderen skulle tilsi. Første gang på SIKT i 2016.


Erik Abild Erik Abild
Flyktninghjelpen - NRC - Stabssjef
erik.abild@gmail.com

Jobber som stabssjef for Jan Egeland, generalsekretær i Flyktninghjelpen - Nordens største humanitære organisasjon som hjalp over 5 millioner mennesker på flukt i 2015. Pappa til to, leser gjerne Hemingway eller linker i FB-feeden min om innovasjon og muligheter som ligger foran oss. Ser frem til SIKT 2016 og gode diskusjoner om fremtidens Norge, og om hva som driver oss.


Erlend Grøner Krogstad Erlend Grøner Krogstad
Klima- og miljødepartementet - Seniorrådgiver
egk@kld.dep.no

Jobber med internasjonal klimapolitikk i Klima- og miljødepartementet. Strever med å toppe høydepunktet da Paris-avtalen ble undertegnet i desember 2015, etter flere år med oppturer og nedturer som del av Norges klimaforhandlingsteam. Har min utdannelse innenfor internasjonal politikk, med doktorgrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oxford. Har også studert i Italia og USA. Jobber nå primært med å legge til rette for klimavennlig omstilling i næringslivet og øke investeringer i fornybar energi og teknologi i utviklingsland, blant annet som rådgiver for Norges styremedlem i FNs Grønne klimafond. Spiller bedriftsfotball med høy innlevelse og tar mosjonsløping litt for seriøst. Nysgjerrig av natur, trives best i miljøer der det du tar for gitt blir utfordret på overraskende måter.


Eva Iselin Husby Eva Iselin Husby
TV 2 - Produktleder
evaiselin.husby@tv2.no

Jobber med innholdspresentasjon og produktutvikling i TV 2 Sumo. Interessert i ny teknologi, brukeropplevelse og nye tv-vaner.


Evelyn Edland Evelyn Edland
Subsea 7 - Head of Tendering
Evelyn.Edland@Subsea7.com


Even Ramsvik Even Ramsvik
Lava Oslo - Lava Invest AS - Kokk - Restauratør - Partner
even@ylajali.no

Partner/medeier i Lava Oslo. Lava Oslo er ett initiativ for ett konsolidert selskap med felles visjoner eid og drevet av 4 partnere. Vi ønsker å utvikle by bildet og øke rekrutteringen. Vi har pr i dag 10 spisesteder - bakeri og barer. Driver parallelt med eiendom og øvrige strategiske investeringer innenfor vår bransjes verdikjeder.


Fatema Al-Musawi Fatema Al-Musawi
Universitetet i Stavanger - Student
alm.fatema@gmail.com

Fatema er sosiologistudent ved UIS og en aktiv samfunnsdebattant. Hun har siden hun var 14 år engasjert seg politisk og aktiv deltatt i samfunnsdebatten, med stort fokus på likeverd, religion og enkeltindividers rettigheter. Hun har tidligere vært med på TV2s program "FML" hvor hun deler livet sitt om hvordan det er og leve i det Norske samfunnet med minoritetsbakgrunn. Fatema er i høsten med i serien ”Ut av skapet” der hun snakker om et mer liberalt syn på islam, og skal senere i år delta i en serie om det å være norsk og muslim i dagens samfunn.


Fay Wildhagen Fay Wildhagen
Fay Wildhagen - Musiker, tekstforfatter, komponist
faywildhagen@gmail.com

Fay Wildhagen er enkel å like, men vanskelig å beskrive. Hun blander musikalske referanser og ignorerer trender og sjangere uten å nøle. Musikalske innflytelser er mange og varierte, med nikk til blant annet Feist og Bon Iver. Men det organiske musikalske landskapet Fay befinner seg i er hennes helt eget. 22 år gammel er hun allerede ansett som en gitar-virtuoso, med uttrykksfullt spill som vitner om langt mer enn dyktighet. Hun er upretensiøs og underfundig, men også åpenbart fokusert og ambisiøs når det kommer til å skrive og fremføre musikk, om faget. Kunsten. Keitete sjarm, talent, pasjon og tøylesløs entusiasme overbeviser både publikum og kritikere, og før debutalbumet ble sluppet var allerede Roskilde, Øyafestivalen, Slottsfjell, Træna og enda et knippe sommerfestivaler booket. Om albumet «Snow» som ble sluppet 1. juni sier Fay selv: «Ønsket mitt da jeg lagde denne plata var at den skulle være ærlig, menneskelig og inderlig nær, men også svær og fjern. Det har vært viktig for meg at den er organisk og pustende og at alle elementene, hvert eneste slag og hver eneste tone underbygger historiene som fortelles og bildene som jeg prøver å male.» 6. Juni slapp Fay Wildhagen låta "We Are" som kort tid etter ble A-lista på P3. "Wildhagen har utvilsomt et stort låtskrivertalent. Låtene hennes fenger uten å følge formler, går spennende omveier og nyter godt av spennende instrumentering og fine arrangement. Dette gjelder også live. Strykere og blåsere har en like naturlig plass som tung gitar og storslått perkusjon i uttrykket." - Trine Aandahl, P3 (øya-anmeldelse)


Finn Lützow-Holm Myrstad Finn Lützow-Holm Myrstad
Forbrukerrådet - Fagdirektør for digitale tjenester og strøm
finn.myrstad@forbrukerradet.no

Jeg arbeider som fagdirektør i Forbrukerrådet for digitale rettigheter nasjonalt og internasjonalt. Har blant annet ledet saker som har fått Apple, Tinder og Runkeeper til å endre praksis globalt. Leder digitalkomiteen i Den transatlantiske forbrukerorganisasjon (TACD) på vegne av 75 medlemsorganisasjoner fra begge sider av dammen. Tidligere: rådgiver for norske bedrifter i Brussel/EU innen fornybar energi og miljø, rådgiver i Europapolitisk seksjon i Utenriksdepartementet og leder av Europeisk Ungdom. Mastergrad i europeisk politikk fra London School of Economics (LSE) og en Executive MBA fra Hult International Business School. Ble aktiv i fredsorganisasjonen CISV som 11-åring og fortsatte som frivillig i ca 15 år. Var en av to norsk ungdomsdelegater til FNs Generalforsamling da jeg var 22.


Frode Aalmen Frode Aalmen
Sopra Steria - Project Leader
froa@soprasteria.com

Småbarnsfar på 31 år fra Hamar bosatt i Oslo. Jobber som prosjektleder i Sopra Steria. Motiveres av å jobbe med alle slags mennesker og skape resultater sammen. På fritiden liker jeg å bruke tid med familie og venner i tillegg til å trene og være ute i naturen.


Geir Graff-Kallevåg Geir Graff-Kallevåg
Entra ASA - Prosjektsjef
ggk@entra.no

Hei! Jeg er 38 år og utdannet ingeniør. For tiden jobber jeg i Entra med ansvar for en portefølje av våre store prosjekter i Oslo, fra tidlig utvikling til gjennomføring. For tiden jobber jeg blant annet med samlokaliseringen av Det juridiske fakultet ved Tullinløkka i Oslo, utvikling av Tullinkvartalet og oppføring av Sundtkvartalet. Jeg er i tillegg engasjert i frivillighet, blant annet som leder av driftsstyret på Tonsenhagen skole og trener i idrettslaget. På fritiden elsker jeg å være aktiv; sykling, løping, ski og seiling er blant favorittene. Ledelse er noe av det jeg synes er veldig spennende og som jeg liker å jobbe med. Jeg er veldig fasinert av sammenhenger mellom verdibasert ledelse og -kommunikasjon og prestasjoner.


Habibe Escobar Melendez Habibe Escobar Melendez
Jotun - SeaStock Concept Manager
habibe.escobar@gmail.com

Jeg er født og oppvokst i Mexico og har studert og jobbet i Brasil, Frankrike og Norge de siste åtte årene, og kom til Norge i 2013. I dag jobber jeg i Jotun som Concept Manager innenfor det Maritime segmentet, med fokus på global salgsstrategi. Jeg har en dobbel mastergrad i Management fra HEC Paris og i International Business fra FGV São Paulo. Jeg har alltid vært utadgående og trivdes med å lære om andre kulturer og treffe folk med en annen bakgrunn enn meg. Den interessen inspirerte meg til å flytte utenlands og har gjort at jeg i dag snakker fem språk.


Halvor Stokke Halvor Stokke
Kværner - Vice President Strategy and M&A
Halvor.Stokke@kvaerner.com

Halvor W. Stokke jobber med strategi, endring og selskapsutvikling I Kværner, et av de ledende oljeserviceselskapene i Nordsjøen. Han holder til i Oslo, men jobber tett med de ulike forretningsenhetene for å identifisere forbedringsmuligheter, implementere og gjennomføre endringer samt sikre realisering av gevinster, både strategisk og operasjonelt. Halvor har tidligere jobbet i The Boston Consulting Group og med strategi og forretningsutvikling i Ringnes. Han er gift og gleder seg til å bli pappa for første gang i desember.


Hanan Abdelrahman Hanan Abdelrahman
Matematikkhjelperen - Grunder
hananabd0407@gmail.com

Matematikkhjelperen heter jeg, fra navnet er jeg veldig glad i matematikk og matematikformidling til alle aldre. Jeg brenner for å gjøre matematikk enklere og tilgjengelig for folket. Arbeidsmarkedet , fremtiden og den teknologiske verden vi lever i trenger mange arbeidstakere og samfunnsdeltakere som kan tenke matematisk, analytisk og kreativt. Derfor er matematikkfaget viktigere enn noensinne. #MathLove! Eier Matematikkhjelperen og driver med mye frivillig misjonering for faget på diverse biblioteker i Oslo, Aftenposten jr., YouTube, Facebook og ved å skrive bøker :)


Hanan Jahr Hanan Jahr
VG - Leder markedsavdelingen
hanan_jahr@hotmail.com

Hanan har mastergrad i markedsføring fra BI. Hun har tidligere vært markedssjef i Ringnes og TINE og hatt ansvar for International Marketing i Norwegian. I dag leder hun markedsavdelingen i VG.


Hanne Solem Hanne Solem
Deloitte - Manager / leder samfunnsansvar
hsolem@deloitte.no

Siviløkonom fra NHH, med en MSc Sustainable Development fra HEC Paris. Jobber som konsulent i Deloitte, og leder Deloitte Norges arbeid med samfunnsansvar. Brenner for samfunnsinnovasjon, og samspillet mellom entreprenører, etablert næringsliv og offentlig sektor for å løse komplekse miljø- og samfunnsutfordringer. Er opptatt av at næringslivet erkjenner at vi har en unik mulighet til å fremme samfunnsinnovasjon, og at vi proaktivt bidrar til både å utvikle og ta i bruk nye og innovative løsninger for et mer bærekraftig samfunn.


Hedda Felin Hedda Felin
Statoil - Senior Vice President
hfel@statoil.com

Nylig utnevnt sjef for britisk sokkel i Statoil, kom fra jobb som sjef for sikkerhet og bærekraft, dypt engasjert i hvordan Statoil og Norge skal gjennomføre transisjon til en lav-karbon fremtid. Sterk engasjert i energisektorern og den enorme endringen Norge og verden og energisektoren skal gjennom de neste tiårene. Sterkt engasjert i hvordan ledelse kan gjøre en forskjell. Leder nå Statoils offshore virksomhet i Storbritania og har en herlig mengde med morsomme og svært krevende lederoppgaver foran meg. Styremedlem i UN Global Compact, mor til 2 skjønne barn, seiler og skikjører!


Heidi Bjøntegaard Heidi Bjøntegaard
Oslo universitetssykehus - Seksjonsleder
heidib@ous-hf.no

Seksjonsleder ved Seksjon rusakuttmottak og avgiftning, med stort engasjement for videreutvikling av paseintbehandling gjennom dyktige medarbeidere. Først og frems personalleder, men fokus på å bygge effektive team. Dernest strateg med fokus på å videreutvikle fagområdet rus- og avhengighetsbehandling.


Heidrun Reisæter Heidrun Reisæter
NRK - Medieutviklingssjef
heidrun.reisater@nrk.no

Heidrun Reisæter er medieutviklingssjef i NRK. Det innebærer ansvar for utviklingen av NRK.no, YR.no, NRK TV og NRK Radio og NRK Super på alle digitale plattformer, samt arbeid med digital utvikling og strategi for hele NRK. Heidrun har jobbet i mediebransjen siden 2003, hvor hun blant annet har drevet russiske gratisaviser og hatt en finger med i spillet i utviklingen av VGs betal- og nisjetjenester. Hun bor på Ås med mann og to barn og er opptatt av teknologi, litteratur, musikk og friluftsliv.


Henriette Trondsen Henriette Trondsen
Arctic Securities - Analytiker
henriette.trondsen@arctic.com

Equity analyst in Arctic Securities, covering technology, media and IT


Hiva Ghiri Hiva Ghiri
Herkules Capital - Investor Relations Manager
hg@herkules.no

I am a curious and driven person who truly enjoys trying out new things. I believe in diversity, and that difference of opinion often can create positive change. At Herkules Capital, where I am responsible for the investor relations activities, I have the privilege to surround myself with the brightest and most creative individuals, who always strive to create and add value to every possible opportunity. This inspires me to push myself, and never settle for mediocrity. Previously, I was the IR Officer at Wilh. Wilhelmsen for three years, and I have also worked as a fixed income analyst at CQS Asset Management in London. I enjoy staying active, and I have a special interest for tennis and skiing.


Ida Helen Flostrand Ida Helen Flostrand
Gjensidige forsikring - Salgssjef
ida.flostrand@gjensidige.no

Jeg er målbevisst og resultatorientert. Jeg liker å tenke nytt og utfordre det eksisterende. Mennesker med ambisjoner og mot gir meg energi.Som stolt SIKT deltager for andre gang gleder jeg meg stort til SIKT i vakre Ålesund. Jeg gleder meg til årets tema og til å treffe nye flotte og dyktige mennesker.


Ida Lindtveit Ida Lindtveit
Kristelig Folkepartis ungdom - Leder
ida@krfu.no

Jeg er 23 år gammel og er leder for KrFU. I tillegg er jeg gruppeleder for KrF i kommunestyret i Oppegård, formannskapsmedlem og leder for levekårsutvalget i kommunen. Ved siden av politikken har jeg tatt en bachelor i Europastudier ved UiO.


Ida Myrvang Ida Myrvang
Firmenich - Seafood Flavor Technologist
ida.myrvang@firmenich.com

Jobber med å utvikle smakstilsetninger til den globale næringsmiddelindustrien. Er opptatt av bærekraft og råstoffutnyttelse, og øke tilgangen av næringsrik mat til marked som har mangel på dette.


Ida Norheim Hagtun Ida Norheim Hagtun
Bill and Melinda Gates Foundation - Prosjektleder
idanoa@gmail.com

Jobber med strategisk planlegging for toppledelsen i Bill and Melinda Gates Foundation. Lidenskapelig opptatt av internasjonal utvikling, humanitære spørsmål, mangfold og innovasjon. Fra Vesterålen med 14 års internasjonal erfaring fra USA, England, Libanon og Iran. "Fired up" for 4. år på fantastiske Jobber med strategisk planlegging for toppledelsen i Bill and Melinda Gates Foundation. Lidenskapelig opptatt av internasjonal utvikling, humanitære spørsmål, mangfold og innovasjon. Fra Vesterålen med 14 års internasjonal erfaring fra USA, England, Libanon og Iran. "Fired up" for 4. år på fantastisk with SIKT!


Ingrid Kylstad Ingrid Kylstad
Norges Rederiforbund - Rådgiver
ik@rederi.no

Jeg har de siste årene jobbet i skjæringspunktet mellom politikk og næringsliv, og vil beskrive meg selv som samfunnsengasjert og internasjonalt orientert. Men, etter seks år i Brussel vil nok mange heller kalle meg "europeisk orientert", og europeisk samarbeid ligger mitt hjerte spesielt nært. Jeg lar meg inspirere av ledere som praktiserer verdibasert og tillitsfull ledelse, og tenker at det er viktig for utløse drivkraft og engasjement.


Ingrid Lonar Ingrid Lonar
AssiTech AS - Teknisk sjef
ingrid@assistep.no

Ingrid Lonar er av gründerne og teknisk sjef for AssiStep, trappeassistenten. Studerte Produktutvikling og Materialer ved NTNU i Trondheim, 5-årig master, hvor ideen til AssiStep begynte. I 4 år har Ingrid og sine to med gründere utviklet AssiStep fra skisse til et kommersielt produkt som nå er i salg i Norge og Sverige. AssiStep består av en håndlist og et håndtak som flyttes langs håndlisten. Hvis du mister balansen og faller, låses håndtaket automatisk og gir deg støtte. Dette vil gi dem som som føler deg ustø opp og ned trappen trygghet i hverdagen og mulighet til å holde seg aktiv og uavhengig i eget hjem. Ingrid var også 1 av 6 finalister til Female Entrepreneur 2016.


Ingrid Røynesdal Ingrid Røynesdal
Oslo-Filharmonien - Administrerende direktør
ingrid.roynesdal@ofo.no

Utdannet statsviter og klassisk pianist. Intenst opptatt av samfunn og politikk. Alltid klar for en god debatt.


Ingrid Skjoldvær Ingrid Skjoldvær
Natur og Ungdom - Leder
ingridsk@nu.no

Ingrid Skjoldvær er 23 år gammel og kommer fra Sortland i Vesterålen. Hun er leder i Natur og Ungdom (NU), Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom som blant annet jobber for å kutte Norges klimagassutslipp og for stanse tapet av natur gjennom politisk påvirkning og besvisstgjøring av ungdom over hele landet. Ingrid har vært med i Natur og Ungdom hele ungdomstiden og har særlig engasjert seg i kampen for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Tidligere har Ingrid jobbet som petroleumsrådgiver i Bellona og vært med i oppstarten av Youth Arctic Coalition, en organisasjon som har som mål å samle og skape kontakt og forståelse mellom ungdommer i hele Arktis.


Ingvild H. Røsæg Ingvild H. Røsæg
Avinor AS - Enterprise risk manager
ingvild.h.rosag@avinor.no

Jeg er ei Tromsøjente på 35 år som har slått rot i Asker. Jeg er så heldig å få jobbe med luftfart, det store nettverket av flyplasser i Norge (46stk) og luftrommet over oss. Luftfart er kjempeviktig for det langstrakte samfunnet vårt, enten det gjelder syketransport, tilgang til internasjonale kontakter og markeder, turisme eller besøk til hjemplassen vår. Mitt ansvar er helhetlig risikostyring og skal sikre at vi har oversikt over risikoeksponeringen vår, både finansielt, strategisk og operativt. Jeg er siv.ing fra Trondheim og fant mannen min der. Barna mine begynner å bli store og egentid har kommet på agendaen igjen. Løping, yoga, fjell, bålkos – og whisky, min lidenskap når noe skal feires (eller skuldre senkes) 


Ingvild Moen Ingvild Moen
Resonate AS - Eier og daglig leder
ingvild@resonate.no

Snertingdøl og seriegründer, bedre kjent som @plosiv på internett. Har sans for teknologi, sosiale medier, reising og å møte nye mennesker. Si gjerne hei!


Irene Lystrup Irene Lystrup
Kronprinsparets Fond - Daglig leder
irene@kppfond.no

Engasjert og glad statsviter, daglig leder, kone, mor og venn med et stort ønske om å gjøre en forskjell – både for enkeltmennesket og for samfunnet.


Jacob Agner Matheson Jacob Agner Matheson
Skanska Norge AS - Prosjektleder
jacob.matheson@skanska.no

Positiv og utadvendt trebarnsfar. Utdannet sivilingeniør på NTNU. Jobbet i ulike roller i Skanska siden 2001. På fritiden opptatt av familieliv og oppussing, og litt trening når tiden strekker til.


Jakob Aure Jakob Aure
Aker Scholarship - Rådgiver
jakob.aure@ansa.no

Tidligere president i Association of Norwegian Students Abroad (ANSA) skoleåret 2015/2016. Nå rådgiver i Aker Scholarship.


Jakob Semb Aasmundsen Jakob Semb Aasmundsen
World Against Prejudice - Grunnlegger
jakobsembaasmundsen@hotmail.com

Jeg heter Jakob Semb Aasmundsen. Jeg er grunnlegger og leder av organisasjonen World Against Prejudice, journalist i Tønsbergs Blad og student ved Universiteit Leiden i Haag, Nederland. På 17. mai i fjor sparket jeg i gang nasjonaldebatt med en litt ukonvensjonell 17. mai-tale. Den startet slik: “Hei. Jeg heter Jakob. Jeg er feminist. Jeg er ateist. Og jeg er homofil.” Sommeren 2015 skrev jeg en artikkelserie i Tønsbergs Blad kalt “Jakobs fordommer”, hvor jeg tok et oppgjør med mine egne fordommer. Serien engasjerte hele landet og ble premiert med Amedias journalistpris 2015. I år lanserte jeg en ny Tønsbergs Blad-serie «Avkledd av Jakob» som handlet om identitet.


Jan Anders Syltern Jan Anders Syltern
Veidekke Eiendom - Avdelingsleder
jan.anders.syltern@veidekke.no

En engasjert person med alltid mange jern i ilden. Jobber med boligbygging som avdelingsleder i Veidekke Eiendom, og brenner for bærekraftig byutvikling. Har et sterkt engasjement rundt innovasjon, entreprenørskap og produktutvikling, og er i tillegg veldig interessert i å prøve å gjette hvordan verden vil utvikle seg fremover på bakgrunn av teknologisk utvikling, innovasjon og megatrender. Har teknisk bakgrunn fra NTNU i tillegg til nylig å ha fullført en EMBA i Stockholm.


Jan Frode Johansen Jan Frode Johansen
REMA 1000 Franchise AS - Administrerende Direktør
jan.frode.johansen@rema.no

Adm.dir for REMA 1000 Franchise AS, ansvarlig for driften av 570 REMA 1000 butikker i Norge (42 milliarder i omsetning). Advanced Management Program fra Harvard Business School og fikk i 2016 utmerkelsen "årets unge leder" i kåringen til E24. Liker operative strategier og bruker mye tid på å få ting til å skje. Balansegangen mellom ydmykhet og selvinnsikt på den ene side og selvtillit på den andre er en nøkkel for suksess.


Janicke Vincent Janicke Vincent
NSB AS - Bane - B20 Drammenbanen - Konduktørleder
janicke.vincent@nsb.no

Har en super jobb, som leder for 35 konduktører i NSB. Det store Tema for tiden er selvfølgelig konkurranse og endring. NSB går gjennom store endringer og det er bare å forsøke å henge med på linjene! Jobber mye med utvikling av våre serviceleveranser og syntes det er utrolig gøy - ingenting er som en flott serviceopplevelse!


Javad Mushtaq Javad Mushtaq
Aker Solutions - Corporate Strategy and M&A
javad.mushtaq@gmail.com

Javad Mushtaq (27) er utdannet Siviløkonom (honours) fra BI og jobber til daglig med Strategi og M&A i Aker Solutions. Han er grunnlegger av MAK, en organisasjon som jobber for å øke konkurransekraften til Norge gjennom fokus på interkulturell kompetanse. I tillegg er han grunnlegger av MinoMent, en organisasjon som jobber for å redusere frafrall på VGS, og skriver også en motivasjonsbok rettet mot ungdom. Javad har tidligere blitt kåret til «Årets Økonomistudent» i Norge i, blitt tildelt Harvard Business School’s pris for beste prosjektoppgave, og pris for beste masteroppgave i Oslo. Han ble kåret som en av «100 mannlige forbilder» i 2014, valgt som Fulbright «Outstanding European Student» representant, og var Norges første representant til FN og EFs elitesommerskole.


Johan Brand Johan Brand
Kahoot! - Co-Founde + CEO
johan@getkahoot.com

Co-Founder av Kahoot! som gjør læring til en lek og We Are Human


Jonas Bonne Øyri Jonas Bonne Øyri
Technip Norge AS - Legal Counsel
joeyri@technip.com

Legal Counsel med et spesielt fokus på å finne proaktive løsninger på tvers av disipliner og fag. Arbeider primært innenfor olje&gass med et spesielt fokus på standardkontrakter for utbygging på norsk kontinentalsokkel. Har erfaring med forhandlinger både i Norge og internasjonalt.


Josef Yohannes Josef Yohannes
The Urban Legend AS - Daglig Leder
josef@theurbanlegend.no

Yohannes har studert statsvitenskap og menneskerettigheter og har deltatt på tre FN-konferanser i regi av Harvard Universitet. Yohannes er utnevnt som Mandela ambassadør for «The Nelson Mandela Foundation» i Norge. Inspirert av hva han så og opplevde blant barn og ungdom han traff under Fotball-VM i Sør-Afrika, fikk Yohannes i 2010 fikk idéen om å skape sin egen superhelt The Urban Legend. The Urban Legend publiseres som tegneseriestripe i “USA TODAY”, USA´s største avis med mer enn 70 millioner lesere hver måned. The Urban Legend samarbeidet med The Malala Fund og 20th Century Fox med utgivelsen av dokumentarfilmen He named me Malala. The Urban Legend er oversatt til 12 språk og er skolepensum i Norge, Sør-Afrika, Eritrea, Kenya & Brasil.


Julie Andem Julie Andem
NRK - Regissør/manusforfatter
julie.andem@nrk.no

34 år, utdannet Art Director ved Westerdals (2002-2005). Har jobbet i NRK siden 2007, hovedsaklig med dramaserier for barn. Utviklet og produsert SKAM for P3 siden vinter 2015


Julien S Bourrelle Julien S Bourrelle
Mondå Forlag AS - Founder
julien@monda.no

Internationalisation brings new challenges to our generation. By learning to communicate effectively across culture, we have the potential to increase the competitiveness of Norwegian businesses and to create a well-functioning multicultural society. Mondå and Mondå Forlag provide tools for foreigners to better understand Norwegians and Norwegians to be better aware of their own way to communicate. I am educated as a siv. ing. and came to Norway in 2009 to take a doctoral degree at NTNU. After sitting on different boards and committee focusing on internationalisation challenges, I wrote the first two books in the series “The Social Guidebook to Norway”, both are bestsellers. I hold lectures, offer consulting services and publish books focusing on culture from different authors.


Juni Victoria Simonine Nordrum Juni Victoria Simonine Nordrum
Forsvaret - Offiser
junivictoria.nordrum@gmail.com

Jeg går på Krigsskolen og har jobbet i Forsvaret de siste 5 årene. Min karriere i Forsvaret startet på befalsskolen, tok meg så til etterretningsbataljonen i indre Troms, før jeg startet lederutdanningen på Hærens Krigsskole i Oslo. Jeg er veldig takknemmelig for den diskusjonsarenaen SIKT-konferansen skaper på tvers av sektorer og fagområder. SIKT og SIKT-nettverket har gitt meg mange unike og verdifulle opplevelser og bekjentskaper. Jeg ser frem til å møte flere inspirerende og motiverende mennesker i år!


Kaja Koppang Kaja Koppang
McCann Oslo - Kreatør / Tekstforfatter
kaja.koppang@gmail.com

Prisbelønnet tekstforfatter og kreatør. Jobber for tiden i reklamebyrået McCann Oslo med fokus på konsept- og idéutvikling. Har en bachelor i Tekst og Skribent fra Westerdals. Bakgrunn som frilans skribent i Tanzania og konseptutvikler for Café de Concert. “Samfunnet har endret seg radikalt og folk blir stadig mer opptatt av planeten og menneskene som bor på den. Som en konsekvens av dette stiller vi som generasjon høyere krav til merkevarene vi kjøper både varer og tjenester fra; at de tar samfunnsansvar. Derfor vil jeg bruke mine kreative krefter på å lage løsninger der bedrifter tar samfunnsansvar. Sleng på ny teknologi og brukerinvolvering, så har du drømmekombinasjonen min. Dessuten ligger det mye realiseringspotensiale med markedsbudsjetter som finansieringsplan. #Reklame2.0”


Kåre Martin Kleppe Kåre Martin Kleppe
Tysnes kommune - Ordfører
kaare.m.kleppe@tysnes.kommune.no

23 år gammal, og kjem frå Tysnes. Opprinnelig er eg utdanna fiskeoppdrettar. Hausten 2015 vart eg valgt inn som ordførar i heimkommunen min. Som 22 åring vart eg difor Noregs yngste ordførar. Eg er musikk- og kulturinteressert, og syng sjøl i band.


Karoline Andaur Karoline Andaur
WWF-Norge - Fagsjef
kandaur@wwf.no

Sosialantropolog som har jobbet i WWF-Norge siden 2009 og sitter i ledelsen som fagsjef. Tidligere jobbet i komitesekretariatet på Stortinget. Leder WWF sitt faglige og politiske arbeid i en ekstremt spennende tid: Hvordan skal vi få til den grønne omstillingen? Og hvordan skal vi nå FN sine nye bærekraftmål for 2030? Utfordringene verden står ovenfor krever at vi samarbeider på tvers av både grenser og sektorer: Alt henger sammen. I WWF har vi alltid hatt dialog som utgangspunkt og fått til utrolige gode resultater som følge av det. Følg meg på Twitter: @Karoline_Andaur; Instagram: kandaur


Karoline Trollvik Karoline Trollvik
Riddu Riddu Festivala AS - festivalsjef
karoline@riddu.no

Festivalsjef/daglig leder for Riddu Riđđu Festivála AS. Bachelor i sosialantropologi ved universitetet i Tromsø og Master i anthropology of development fra universitet i Bergen.


Kathrine Molvik Kathrine Molvik
FeC AS - CEO/Owner
kamo@fec.as

Jeg er 36 år og firebarnsmor. Har fagbrev som industrirørlegger, videreutdannelse innen rørkonstruksjonsingeniør, sveiseingeniør og sveiseinspektør. De siste årene har jeg lært meg å aldri takke nei til en mulighet. Det er denne erfaringen som gjorde at jeg i 2014 startet mitt eget selskap. Vi har vært heldige og fått mye oppmerksomhet rundt selskapet, blant annet som Årets Gründerkvinne 2016. Jeg er strukturert og målrettet, positiv og har stor arbeidskapasitet. Jeg liker å være aktiv, både på arbeid og hjemme med familien. Friluftsliv og fotball har vært en stor del av livet mitt og dette deler jeg med mine barn. Min viktigste lærdom de siste årene har vært å stole på magefølelsen, holde ut og ha is i magen.


Kim Allgot Kim Allgot
NTNU - Styremedlem
kim.allgot@gmail.com

Jeg er Kim, student, og er våren 2017 ferdig utdannet sivilingeniør i elkraftteknikk fra NTNU. Jeg sitter nå som styremedlem ved samme universitet. Jeg har deltatt på SIKT to ganger tidligere og ser veldig frem til å stifte nye bekjentskaper, treffe gamle kjente og å diskutere temaet drivkraft, noe jeg vet deltagerne har nok av i bøtter og spann! Bak meg har jeg et utvekslingsopphold i Singapore høsten 2014. Internships i selskaper som Cowi, Statoil og Multiconsult, blant annet et oppdrag for å rehabilitere et gammelt vannkraftverk i Nepal. I 2013 var jeg leder for en av Norges største studentorganisasjoner, Tekna Student, og i 2015 ble jeg kåret til Årets Teknologistudent i Norge. Jeg gleder meg til å treffe deg!


Kine Berild Norheim Kine Berild Norheim
NTNU og ÅKP - Stipendiat i innovasjon (NORSI PIMS)
kine.norheim@gmail.com

Jeg er over snittet interessert i innovasjon, tillit og i å bygge mestringstro. Stipendiat i innovasjon, med stilling hos NTNU og Ålesund Kunnskapspark. Brenner for koblingen mellom akademia og arbeidsliv. Ungt Entreprenørskaps ideer og visjoner engasjerer meg. Nerdete interessert i kaffe. Stolt over å skulle vise frem regionen vår på årets SIKT!


Kiran Aziz Kiran Aziz
EY - Advokat
kiranaziz31@hotmail.com

Jobber som advokat. Er i tillegg engasjert i en rekke verv på frivillig basis.På up& coming listen til Kapital


Kjersti Kjos Longva Kjersti Kjos Longva
NTNU - Stipendiat
kjersti.kjos.longva@ntnu.no

Jeg er stipendiat ved NTNU i Ålesund, hvor jeg skriver doktorgrad om entreprenørskap og underviser i logistikk, entreprenørskap og innovasjon. Jeg har studert økonomi og internasjonal markedsføring, og har en mastergrad i logistikk fra Høgskolen i Molde. Før jeg begynte som stipendiat arbeidet jeg 6 år i privat næringsliv, hovedsakelig med innkjøp og logistikk innenfor den maritime klyngen vi har her på Sunnmøre. Jeg er gift og har to barn på 2 og 5 år.


Kristin Eriksen Brede Kristin Eriksen Brede
Salvesen & Thams - Investeringsdirektør
kristin.eriksen12@gmail.com

Kristin er i dag investeringsdirektør i investeringsfondet Salvesen & Thams. Salvesen & Thams skal være med å bygge fremtidens Norge. Kristin er også initiativtager og leder av SIKT-alumni. Jeg gleder meg veldig til å treffe både gamle og nye ansikter. Kom bort og snakk med meg så jeg kan bli bedre kjent med deg!


Kristine Bergerud Kristine Bergerud
Nortura - Kvalitetsleder
kristine.bergerud@nortura.no

Positiv og målrettet person, som elsker å jobbe med et av norges sterkeste merkevarer


Kristine Lund Kristine Lund
Norges Røde Kors - Markedssjef
kristine.lund@redcross.no

Etter 12 år i finansbransjen tok jeg et spennende valg: jeg ønsket en jobb som trigget hjertet i tillegg til hodet. Jeg endte i humanitær sektor og Røde Kors, der jeg nå har vært markedssjef i 3 år. Det siste året har jeg også fått tatt ut litt ekstra energi og drivkraft i å gründe et mikrobryggeri, som i disse dager proudly presents sine første produkter i markedet. Evig optimist, engasjert i det meste, og takknemlig mamma til Elea på 2 år


Kyrre Lindquist Kyrre Lindquist
Gjensidigestiftelsen - Porteføljeforvalter
kyrre.lindquist@gjensidigestiftelsen.no

Kyrre har sin utdannelse fra BI og NHH, og har jobbet i finansbransjen siden 2008. Kyrre forvalter idag Gjensidigestiftelsens investeringsportefølje på ca. 17 mrd NOK.


Lars Magne Haram Lars Magne Haram
Firmenich - Plant Manager
lars.haram@firmenich.com

Har arbeid som Plant Manager ved Firmenich Bjørge Biomarin i fire år. Er utdanna fiskehelsebiolog og har fleire års erfaring frå Marine Harvest som kvalitetssjef. I tillegg har eg arbeid i legemiddelindustrien og Mattilsynet.


Lars Røsæg Lars Røsæg
Sapa AS - VP Performance and Risk Management
lars.roseg@sapagroup.com

Father of three with a passion for the combination of finance, people and innovation.


Lasse Carlsen Smedsvig Lasse Carlsen Smedsvig
Sannan Ruokakassi - CEO
lasse.smedsvig@adamsmatkasse.no

Startet Adams Matkasse, og nå Sannan Ruokakassi i Finland. Engleinvestor på fritiden - bl.a i frisørkonseptet Cutters og fiskefôrinnovatøren Minipro med flere.


Lene Æsøy Lene Æsøy
Ulmatec, Pyro - Prosjektingeniør
lene_aesoy@hotmail.com

Fagbrev som Industrimekaniker. Studerer Produktutvikling og Produksjon ved NTNU i Trondheim. Aktiv svømmer og undervannsrugbyspiller i NTNUI.


Lilian Thomas Lilian Thomas
Sparebanken Møre - Leder avdeling Utvikling
lilian.thomas@sbm.no

Avdelingsleder for utviklingsavdelingen i Sparebanken Møre, hvor jeg har personalansvar for 10 dyktige medarbeidere. Vi har fokus på gode kundeløsninger, effektive prosesser og fremtidens utfordringer/muligheter i banknæringen. Som leder er jeg opptatt av å få medarbeidere til å samarbeide på tvers av fagområder og ha med seg helhetsperspektivet – da først får vi de beste løsningene! Jeg har hatt Sparebanken Møre som arbeidsgiver siden endte studier, og har hatt stillinger i kundeposisjon, som fagperson og prosjektleder. Jeg kjenner banken godt, og er stolt av å få være med på å forme fylkets beste bank! Gift med Thor Arne, engasjert mamma til Alexander (8) og Liv (6). Vi tilbringer aller helst helgene våre sammen på hytten vår i Stordal.


Linda Strømmen Linda Strømmen
Sparebanken Møre - Leder avdeling Spesialengasjement
linda.strommen@sbm.no

Leder for avdeling Spesialengasjement i Sparebanken Møre. Jeg har 17 års erfaring fra bank. De to siste årene har jeg vært leder for avdeling Spesialengasjement i Sparebanken Møre. Avdelingen håndterer oppfølgning av bankens mest risikoutsatte næringslivsengasjement. Det er en spennende og krevende jobb. Vårt hovedfokus er å begrense bankens tap. Før jeg fikk denne lederjobben jobbet jeg åtte år som kundeansvarlig og assisterende banksjef i næringslivsavdelingen. Som person er jeg positiv, kompetent, løsningsorientert og omsorgsfull, i tillegg har jeg et stort konkurranseinstinkt.


Liv Heidi Storaas Adriaenssens Liv Heidi Storaas Adriaenssens
DNB - Seksjonsleder
lhsa@dnb.no

Leder for en nysatsning i DNB: finansiering av små bedriftskunder via nett og mobil. Kundene søker på dnb.no og vi har et serviceløfte om å kontakte kundene innen 24 timer på hverdager. Serviceløftet og den semi-digitale betjeningen er nytt i DNB. Ca. halvparten av kundene våre er oppstartsbedrifter og gründere og jeg er brennende opptatt av å gi disse kundene gode råd og en god mottakelse i DNB. Teamet mitt vil etter hvert betjene 50 % av de små og mellomstore kundene i DNB med finansieringsbehov. Ellers er jeg 34 år, gift med en sindig Sørlending og mor til tre gutter på 3, 6 og 9 år.


Magne Rasmussen Magne Rasmussen
NTNU - Kommunikasjonsrågiver
magne.a.rasmussen@ntnu.no

Jeg er utdannet innen informasjon og medieproduksjon fra høgskolene i Lillehammer, Volda og Gjøvik. Har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver i sertifiseringsselskapet Debio, den gang bosatt på Strømmen. Jeg flyttet til Ålesund høsten 2012, og ble en del av kommunikasjonsenheten på det som da var Høgskolen i Ålesund. Både i Debio og ved Høgskolen i Ålesund har jeg ledet prosjekt for utvikling av nye nettsider, men for tiden handler det meste om fusjonen med NTNU.


Magnus Nome Magnus Nome
Teddy TV - Manusforfatter/journalist
magnus@teddytv.no

Utvikler og skriver televisjon for Teddy TV, deriblant NRK1-seriene Folkeopplysningen og Siffer. Tidligere sjefredaktør (editor-in-chief & CEO) for det London-baserte nettmagasinet Open Democracy, i disse dager styremedlem og tilknyttet redaktør. Allsidig mediabakgrunn, journalistutdannelse fra University of Westminster. Overstadig glad i mat, kultur, politikk, vitenskap og Oslo øst.


Maja Adriansen Maja Adriansen
Startup Norway - Daglig Leder
maja@startupnorway.com

Gründer og daglig leder i Startup Norway. Startup Norway er en paraplyorganisasjon for initiativene Startup Extreme, Angel Challenge og OHOI - Oslo House of Innovation. Startup Norway jobber i koblingen mellom investorer og startups og har bidratt til investeringer i startup på 20mNOK+ det siste året fra over 100 investorer.


Malin Sjoner Malin Sjoner
TimeCloud / PwC - Gründer og konsulent
malin@timecloud.no

Medgründer av IT-selskapet TimeCloud (digital vaktplanlegging) og konsulent i PwC.


Margrethe Ollendorff Margrethe Ollendorff
Feiring Bruk AS / Nomaden AS - Innovasjon og forretningsutvikling
margrethe@feiringbruk.no

Sivilingeniør i Bygg - og Miljøteknikk. Deleier og driver i dag Østlandets største aktør innen pukk, og reisebutikken Nomaden. Levende opptatt av dannelsesreisen, mat og stein.


Maria Borge Andreassen Maria Borge Andreassen
Orkla ASA - Corporate Business Advisor to President and CEO
mba@orkla.no

Hei! Maria heter jeg og jobber med strategi og lederskap i Orkla gjennom min rolle som rådgiver til konsernsjefen. På hjemmefronten prøver jeg å gi råd til min sønn på 1 år - det er vanskelig! Nyter livet med en jobb jeg liker, i en by (Oslo) som gir mange trygge og fine opplevelser og med familie og venner jeg er veldig glad i. Gleder meg masse til SIKT 2016 - alltid så mange flotte folk!


Maria Ervik Løvold Maria Ervik Løvold
DNB Bank ASA - advokat/nestleder Juridisk
maria.ervik.lovold@dnb.no

Jeg er 37 år og har to barn. Jeg jobber som advokat og nestleder i Juridisk i DNB. Jeg er så nerd at jeg må innrømme at jeg elsker jobben min. Når en sitter så tett på den daglige driften som vi gjør, så jobber vi ikke bare med juss, men vi får en fantastisk innsikt i hva som faktisk skal til for å drive en bank av vår størrelse. Og hva som må til fremover. Når jeg ikke jobber så er jeg over snittet sosial, så da prioriterer jeg familie og venner knallhardt. Jeg er litt usikker på hva som ligger i årets tema «drivkraft», men ser frem til å reise hjem til Vestlandet for å lære noe nytt!


Marianne Madsen Marianne Madsen
International Sandwich Brothers - Daglig Leder/ Grunnlegger
mariannemadsen89@gmail.com

Marianne Breie Madsen er Bikram Yoga lærer, Arabisk student ved UiO og er en av de som står bak integreringstiltaket Sandwich Brothers, der 12 unge gutter fra ulike konfliktområder får en betalt arbeidstrening ved å lage og selge selvlaget sandwich-iskrem rundt i Oslos gater. SB er et sosialt oppsøkende prosjekt der gutta blir ”sandwichet” inn i samfunnet på en morsom, sosial og velsmakende måte. Hun håper at resten av Norge skal få øynene opp for hvilket ubenyttet arbeidsressurs våre nye nordmenn representerer.


Marianne Moe-Helgesen Marianne Moe-Helgesen
If Skadeforsikring - Programdirektør
marianne@moe-helgesen.no

Jeg jobber med teknologiutvikling i If Skadeforsikring. Der er vi drøyt hundre personer i Norden og Baltikum som bygger opp en ny, digital kjerneplattform for selskapet. De mest spennende utfordringene i jobben min handler om å få mennesker med helt ulik faglig bakgrunn, fra operasjonelt nivå til toppledelse, til å kommunisere og faktisk forstå hverandre. Bare da klarer vi å drive frem et system som blir en viktig strategisk brikke. Ellers er jeg mamma til to jenter på 3 og 6 år, og familien er i en intensiv fase der vi akkurat har flyttet inn i nytt hus, i ny by, ny barnehage til minste og skolestart for eldste. Hvor leverer jeg søknad om flere timer i døgnet? :)


Marius Jones Marius Jones
Deloitte - Konsulent
marjones89@gmail.com

Konsulent i Deloitte, bosatt i Oslo. Er i Ålesund for første gang. Heier på effektiv altruisme og Sunderland AFC. Har en blogg med notater fra mine favorittbøker :)


Marius Olsen Marius Olsen
VG - Direktør produkt- og forretningsutvikling
mariusols@gmail.com

Tidligere entreprenør og BCG- konsulent, jobber nå i mediebransjen som kommersiell produktdirektør i VG. Leder av INSEAD alumniforening i Norge. Brenner for entreprenørskap og ny teknologi.


Martha Kvalsvik Martha Kvalsvik
Tafjord Kraft - Leder Kundeservice
Martha.Kvalsvik@tafjord.no

Leder kundeservice fiber og strøm.


Martin Amble Ruge Martin Amble Ruge
POL - Kreatør
martin@pol.oslo.no

Nyutdannet art director/kreatør fra Westerdals Høyskole. Jobber til daglig i team med Ine Bryhn hos POL.


Martin Nord Martin Nord
Telenor - Head of Mobile Broadband Services
martin.nord@telenor.com

Ansvar for utvikling av Telenors mobil bredbånd. Dvs øke hastighet, kvalitet og innovative takseringskonsepter for konsument og bedriftssegmentet. Videreutvikle maskin-til-maskin markedet til "the Internet of Things". Ser frem til et inspirerende og engasjerende SIKT treff!


Martin Ulvestad Østerdal Martin Ulvestad Østerdal
LNU - Landsrådet for Norges bare- og ungdomsorganisasjoner - Generalsekretær
martin@lnu.no

Jobber med politikk, lobby, skoleringer og forvaltning. Har tidligere vært generalsekretær i Elevorganisasjonen. Sitter i styret i Frivillighet Norge, Virke Ideell og Læringsmiljøsenteret ved UIS.


Martine Poppe Martine Poppe
Selvstendig næringsdrivende - Kunstner
martine_poppe@hotmail.com

Martine Poppe bor og arbeider i London. Hun tok sin BA Hons og MFA Fine Art på Slade School of Fine Art, UCL i 2011 og 2013 respektivt. Hun har hatt en rekke utstillinger i Norge, Storbritannia og USA. Hennes nyligste separatutstillinger inkluderer Crinkled Escape Routes and Other Somewhat Flat Things, Kristin Hjellegjerde, London (2016) og 50% Grå, Trafo Kunsthall, Asker (2015). Poppe har bla. deltatt i gruppeutstillingene Volta12, Kristin Hjellegjerde, Basel, S|2xSF, Sotheby’s, San Francisco (2015), The Presence of Absence, kur. Paul Carey-Kent, Berloni, London (2015) og New Order: British Art Today II, Saatchi Gallery, London (2014). Poppe har mottatt en rekke priser, og hennes arbeid er representert i bla. samlingene Saatchi Collection, UCL, NRK og University of Oxford.


Mats Hegg Jacobsen Mats Hegg Jacobsen
Jacobsen på Berg - Bonde
jacobsenpaberg@gmail.com

Mats Hegg Jacobsen, 30 år gammel. Jeg er bonde, daglig leder og eier av "Jacobsen på Berg- Urban gårdsdrift". Gården ligger 1 mil utenfor Tromsø sentrum. Alle varer selges direkte fra gården til forbruker. Det er høy fokus på dyrevelferd, økologi samt på å synliggjøre prosessene rundt hvordan mat blir produsert.


Michael Stang Treschow Michael Stang Treschow
Treschow-Fritzøe AS - styreleder
mst@fritzoe.no

Styrets leder Sammen For Livet AS Styrets leder Treschow-Fritzøe AS Styremedlem Vera Larvik AS Styremedlem Autoxo AS Styremedlem Carlsen Fritzøe AS Styremedlem Lundhs AS Innehaver Fritzøe Skoger


Mona Skjørtorp Mona Skjørtorp
Posten Norge AS - Leder Analyse & Kvalitet, Post
mona.skjortorp@bring.com

Bor i Oslo med mann og to barn. Jobber i Posten med økonomi, analyse og kvalitet. Glad i å løpe, være sammen med familien og sosial med venner.


Monika Persson Monika Persson
Rolls Royce - Recuitment & Graduate Development Consultant, Early Career
Monika.Persson@rolls-royce.com

Jobber som en del av Rolls-Royce sitt globaleTalent Management team i Talent & Lederutvikling organisasjon, og er ansvarlig for rekruttering, utvikling og levering av globale rammeverk for selskapets Graduate program i Norge, Sverige, Finland og Polen. Bor og jobber i Ålesund.


Morten Borge Morten Borge
Ferd - Investeringsdirektør
mb@ferd.no

Morten Borge er investeringsdirektør i Ferd og styremedlem i Aibel, Interwell, PGS og Servi.


Nassima Dzair Nassima Dzair
InterBridge - Grunnlegger/Daglig leder
dzair.nassima@gmail.com

Nassima Dzair er grunnlegger og daglig leder i InterBridge, et internasjonalt sosialt entreprenørskap med base i Norge. InterBridge aktiverer den enkeltes potensial til samfunnsinnovasjon ved å bygge kapasitet, utvikle lederegenskaper og inspirere samfunnsansvar. Dzair’s karriere og lidenskap har bestått i å bygge broer mellom sektorer, kulturer og mennesker for å skape og implementere løsninger for mer inkluderende og bærekraftige samfunn. Hovedfokuset hennes har vært å styrke ungdommers og kvinners bidrag til positiv endring. Hun snakker fem språk flytende, er en verdensborger og har tilegnet seg interkulturell kompetanse. Hennes tverrfaglige bakgrunn i fred, helse og lederskap gjør henne til en unik kurs- og foredragsholder, rådgiver og mentor. Dzair er en erfaren foredragsholder i temaer som sosial innovasjon, lederskap, mangfold og entreprenørskap.Nicoline Lilletvedt Nicoline Lilletvedt
EVRY - Product and sales manager
Nicoline.lilletvedt@evry.com

28 år, gift og bor i Bergen men kommer opprinnelig fra Drammen. Jobber for EVRY, som er et av Nordens største it-selskaper. Her jobber jeg med betalingsformidling og banktjenester, noe som er en spennende bransje og som er i en svært rask utvikling. Her er mitt ansvar å være business analyst, produktansvarlig og i tillegg være teamlead i prosjekter. Utdannet meg i Drammen, men flyttet til Bergen i 2008 hvor jeg startet å jobbe i Skandiabanken og fikk raskt interessen for teknologi, bank og finans. Jeg synes det er spennende hvordan teknologi og organisatorisk samspill kan bidra til innovasjon og kreativitet for norsk fremtid.


Oda Ellingsen Oda Ellingsen
Rolls-Royce Marine - Industrial PhD Candidate
oda.ellingsen@rolls-royce.com

Jeg jobber for Rolls-Royce Marine og skriver en nærings-phd om kommersialisering av teknologi fra et produksjonsperspektiv. I oppgaven min ser jeg også på hvordan man samarbeider med konkurrenter i den maritime klyngen på Møre. Av utdanning har jeg fagbrev som CNC-operatør, B.Sc. produktutvikling og M.Sc. fra NTNUs Entreprenørskole. Gleder meg til Sikt16!


Ole Jakob Strømme Hansen Ole Jakob Strømme Hansen
Orkla - Supply Chain Director Central Europe
ole.jakob.hansen@orkla.no

Jeg er 36 år og er utdannet Siv Ing fra NTNU med etterutdanning innen økonomi/finans fra Handelshøyskolen BI. Arbeidserfaringen min er fra industri/produksjon og management consulting, primært innen consumer goods, retail og automotive. Jeg bor – med min familie (kone og to barn) – i Praha, hvor jeg er ansvarlig for produksjon og vareforsyning i Orkla Foods Central Europe (Tsjekkia, Østerrike, Slovakia, Romania og Russland).


Ole Sebastian Stein Ole Sebastian Stein
Leger Uten Grenser - Nødhjelpskoordinator
osstein@gmail.com

Leder nødhjelpsprosjekter i kriseområder for Leger Uten Grenser. Lidenskapelig opptatt av menneskelivets verdi og verdighet. Tidligere gründer, forretningsutvikler og strategikonsulent. Sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU. Drømmer om et digert kjøkken med fullt "sous vide"-oppsett og har veldig lyst til å spille ”Diplomacy”. Skrekkelig dårlig på lukeparkering. Twitter: @osstein.


Pablo Alberto Barrera Lopez Pablo Alberto Barrera Lopez
Yara International ASA - Director and Head of Strategy
pabalo@gmail.com

Jeg er en blid og engasjert gutt fra vestlandet som ser frem til noen inspirerende og motiverende dager i Ålesund


Peter Markovski Peter Markovski
Næringslivets Hovedorganisasjon - Senior kommunikasjonsrådgiver
peter.markovski@nho.no

Jeg tok spranget fra media til kommunikasjon tidligere i år. Etter 12 år i Aftenposten, de siste årene som utenrikssjef og redaksjonssjef, begynte jeg i NHO i januar. Jeg elsker å jobbe med og for noen av de klokeste og mest innovative næringslivshodene vi har, både i organisasjonen og ute i medlemsbedriftene våre.


Petter Wedum Petter Wedum
Google - Staff Software Engineer
wedum@google.com

Etter sivilingeniørutdanning ved NTNU i Trondheim, hvor han også hadde lederverv i både linjeforeninger og UKA-festivalen, begynte Petter Wedum sin profesjonelle karriere hos Google. Med åtte år i selskapet og prosjekter innen Google Maps og Google Søk, leder han nå avdelingen for utvikling av flysøk for Google Zurich.


Pia Gulbrandsen Pia Gulbrandsen
BAMA Gruppen - Direktør kommunikasjon og samfunnskontakt
Pia.Gulbrandsen@bama.no

Samfunnsengasjert kommunikatør på jobb for å gjøre Norge ferskere og sunnere. Tidligere kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet. Utdannet journalist fra University of Queensland. Mor til Jonas og opprinnelig fra den ikke-totalitære delen av Korea.


Robert Nerhus Robert Nerhus
Sparebanken Møre - Banksjef SMB / SVP SME Dept.
robert.nerhus@sbm.no

Gift og har 3 barn. Utdannet Siviløkonom fra NHH. Ansatt i Sparebanken Møre siden 2003. Jeg begynte som Trainee og har senere jobbet både innenfor personkundesegmentet og bankens avdeling for Risikokontroll. Fra 2007 har jeg vært ansatt ved vår næringslivsavdeling, hvor jeg per i dag er konseptansvarlig for SMB-segmentet og leder for kundegruppe SMB. Jeg trives veldig godt, og synes det er spesielt givende å få være med å utvikle medarbeiderne til å skape et best mulig resultat for seg, kundene og banken.


Sara Thea Sponheim Sara Thea Sponheim
Storebrand Asset Management - Leder Drift
w9j@storebrand.no

Jeg er 32 år og har en master i samfunnsøkonomi og finans. Jeg har jobbet i Storebrand-konsernet siden 2007 og jobber i dag som leder for avdelingen Drift i Storebrand Asset Management. Avdelingen har ansvar for oppgjør, fondsprising, rapportering, regnskap og operativ kundeoppfølging. Jeg har de siste årene jobbet mye med outsourcing og jobber nå tett med oppfølging av leveranser fra Litauen og India.


Shafi Adan Shafi Adan
ZoopIt AS - Co-founde
shafi@zoopit.no

Co-founder i teknologiselskapet ZoopIt. Med ZoopIt kan du få varer bestilt på nett levert hjem på døren innen 2 timer og kan bl.a levere elektronikk fra Expert og dagligvarer fra Norgesgruppens kjeder.


Shelly Shoor Shelly Shoor
Skanska - Avdelingsleder HMS og Kvalitet
shelly.shoor@skanska.no

HMS og kvalitetsleder i Skanska. Tidligere jobbet som konsulent. Bakgrunn som siv.ing fra NTNU, retning Industriell økonomi og teknologiledelse, med fordypning i miljøledelse og bærekraftig utvikling.


Sigmund Østtveit Sigmund Østtveit
SINTEF Energi AS - Forskningsleder
sigmund.storset@sintef.no

Nettopp blitt voksen (fylle 30 i januar), sivilingeniør i nanoteknologi, opprinnelig fra Molde, men har bodd i Trondheim i 10 år. Jobber som forskningsleder i SINTEF og holder for tiden på en masteroppgave i teknologiledelse. Stor lidenskap for fjellet og gjerne det vertikale element: klatring på klippe eller is, alpinisme og telemarkkjøring. Brenner for rettferdighet, lar meg bekymre av verdens utvikling - bruk hodet, vi har bare en klode! Det er tross alt viktigst.


Silje Naustvik Silje Naustvik
Norsk Sykepleierforbund - Avdelingsleder
Silje.naustvik@nsf.no

Sykepleier med mastergrad i ledelse. Opptatt av gode og likeverdige helsetjenester for alle. Har tro på at god ledelse gir gode fagpersoner og dermed god pasientbehandling! Jobber som leder i sykehjem med personal-, budsjett og fagansvar. Har 45 dyktige ansatte som hele døgnet jobber sammen til beste for våre pasienter. Jeg er styremedlem i Norsk Sykepleieforbund sitt forbundsstyre, og arbeider for å påvirke helse- og samfunnspolitiske spørsmål slik at faglige og etiske normer legges til grunn for helsepolitiske beslutninger.


Simen Andreas Henrik Knudsen Simen Andreas Henrik Knudsen
ÆRA Strategic Innovation - Business Architect
simen.ahk@gmail.com

Jeg brenner for små og store løsninger som er med på å gjøre verden mer rettferdig. Jobber i ÆRA med utvikling av Floke, et program som demonstrerer at samfunnsansvar kan være en driver for nye penger. Jeg prøver å komme meg til havet så ofte jeg kan, helst med surfebrett. På fritiden leder jeg miljøkollektivet Nordic Ocean Watch som skal gjøre det kult og enkelt å leve mer bærekraftig og ta vare på havet: tavaha. Er også ambassadør for Patagonia og Infinitum Movement. Det som får energi, det vokser. Tavaha!


Sindre Østgård Sindre Østgård
Discovery Networks - Digitaldirektør
so@tinius.com

Sindre er en lidenskapelig seiler, har høner i hagen og er veldig glad i å lage mat. På dagtid er han Digitialdirektør for Discovery Network i Norden.


Sinead Wyer Sinead Wyer
Norsk Hydro - Head of Operations & Settlement
sinead.wyer@hydro.com

Jeg er en 32 år gammel kvinne, opprinnelig fra Irland men har bød i Norge i 4 år. Jeg har både jobbet og studert i utlandet og synes det er veldig lærerikt å bli kjent med andre kulturer. Jeg begynte i Hydro for 3,5 år siden og jobber i forretningsområdet Energy. Vi er Norges neste størst kraftprodusent med ansvar for over 20 kraftstasjoner i Norge samt med å sikre kraftforsyning til våre aluminiums smelteverkene rundt hele verden. Som leder for Operations & Settlement har jeg ansvar for Hydros overordnet kraftbalanse i Norge og Tyskland samt finansielt oppgjør med vår motpartene.


Sofie Torlei Olsen Sofie Torlei Olsen
Ekstremsportveko - Dagleg Leiar
sofie@ekstremsportveko.com

Har ein forkjærlighet for sport og arrangement, og elskar å skape opplevingar for folk rundt meg. Bakgrunn frå det Internasjonale Skiforbundet (FIS) i Sveits, og over fire år som dagleg leiar for verdas største ekstremsportarrangement av sitt slag, Ekstremsportveko. Uredd, positiv og strukturert. Glad i det friluftslivet har å by på, spesielt sykling, ski og fjellturar. Fjorårets deltakelse på SIKT var ei flott oppleving, og eg ser fram til å treffe fleire spanande personar og ikkje minst å bli utforda.


Stina Koren Stina Koren
Lindorff AS - Direktør Forretningsutvikling og Digitalisering
stina.koren@lindorff.com

Er ei jente på 36 år, som bor i Lier sammen med min samboer. Brenner for å ta en aktiv del i utviklingen av både bedriften og bransjen jeg jobber i, samt av enkeltmennesket. Det å finne de beste måtene å kombinere bruk av teknologi og menneskelig driv og kompetanse mener jeg er veien fremover. På fritiden er det viktig for meg å være med familie og venner, og jeg søker utfordringer i å prøve ut aktiviteter som pusher mine egne grenser.


Sundeep Singh Sundeep Singh
BA-HR - Associate
sundeep.g.singh@gmail.com

Jobber med kapitalforvaltning og private equity i BA-HR. Sitter i BA-HRs CSR-utvalg. Leder for Global Shapers Community - Oslo Hub. Global Shapers Community er et nettverk initiert av World Economic Forum og samler unge ledere og endringsaktører fra hele verden. Tidligere stipendiat på Stortinget, hvor jeg skrev en juridisk avhandling innen finans. Ble i 2014 kåret til en av de 100 fremste mannlige rollemodellene med flerkulturell bakgrunn av Utrop, og valgt som et av VIBROs “Nye Forbilder”. Co-initiativtager til og tidligere leder for Unge Sikher og Mino.Jur (ved Det juridiske fakultet i Oslo), og en av initiativtakerne bak Den norske turbandagen. Alarga-stipendiat.


Susanne Kaluza Susanne Kaluza
Trigger - Rådgiver Innovasjon og forretningsutvikling
susannekaluza@gmail.com

Hjelper gründere og etablerte bedrifter med innovasjon og forretningsutvikling i Trigger. Tidligere redaktør, journalist, produktutvikler og forfatter. Prøver å bidra med det jeg kan for å gjøre samfunnet til et bittelite bedre sted.


Tarnjit Singh Shergill Tarnjit Singh Shergill
Advokatfirma Wiersholm AS - Advokatfullmektig
tarnjit@shergill.no

En overivrig advokatfullmektig som kan talk the walk, men sjeldent orker det. Alarga-stipendiat 2013.


Tellef Raabe Tellef Raabe
Universitetet i Bergen - Student
tellef@raabe.no

Student, musiker og journalist bosatt i Bergen. Særlig opptatt av digital kommunikasjon og meningsdanning.


Thomas Lunder Thomas Lunder
Aker ASA - Finance Manager
thomas.lunder@akerasa.com

Jobber i Aker ASA som finance manager, primært mot banker, obligasjonsmarkedet og gjennom andre gjeldsinstrumenter. Har tidligere jobbet som investment manager og analytiker i Aker ASA. Har en mastergrad i finans fra Handelshøyskolen BI. Liker å trene på friticden, både jogging, sykling og styrketrening. Kommer fra Arendal, er 32 år gammel.


Thomas Reinertsen Thomas Reinertsen
REINERTSEN AS - Direktør
thomas.reinertsen@reinertsen.com

En "SIKT'er" fra Trondheim, som ivrer for å skape spennende arbeidsplasser innen olje & gass og ny energi.


Thomas Wintervold Thomas Wintervold
Avinor - Operativ sjef
thomas.wintervold@avinor.no

39 år, hat ulike leder- og mellomlederstillinger i ulike deler av norsk luftfart de siste 17 år.


Tobias Bæck Tobias Bæck
Bakken & Bæck AS - Co-Founder
tobias@bakkenbaeck.com

Tobias er utdannet KaosPilot, men har også studert økonomi, informasjonsteknologi og ledelse. I 2011 startet han teknologiselskapet Bakken & Bæck som i dag har litt over 30 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Bonn og Amsterdam. Tobias er også medgründer av den San Francisco baserte startupen Wake, teknologiselskapet Orbit og droneleveringstjenesten Flying Piñata.


Tomas Are Haavet Tomas Are Haavet
SpareBank 1 Forsikring - Avdelingsleder
tomas.haavet@sparebank1.no

Leder, gründer, prosjektleder, forretningsutvikler, arkitekt, systemutvikler, drifter. Leder nå en utviklingsavdeling i SpareBank 1 Forsikring, samt Smidig og Lean initiativ. Har brukt største delen av karrieren på å være med på å bygge opp et internasjonalt disruptivt og innovativt teknologisk drevet selskap innen elektronisk medieovervåkning og -analyse. Master i Informatikk fra UiO. Gift, 2 barn, bor i Oslo.


Tord Rønning Krogtoft Tord Rønning Krogtoft
Øyafestivalen AS - Daglig leder
tord@oyafestivalen.com

Sjef for Øyafestivalen. Utflyttet nordlending med samboer og hund på Tøyen. Glad i å bade i havet!


Tore Holvik Tore Holvik
Marine Harvest - Sales Manager
Tore.Holvik@marineharvest.com

Hei. Mitt navn er Tore Holvik og jeg jobber for Marine Harvest. Hver dag produserer Marine Harvest over 6 millioner laksemåltider. Det gjør oss til verdens største produsent av atlantisk laks. Jeg er avdelingsleder for all laks som blir sendt med fly fra Norge, og koordinerer med interne og eksterne aktører i Asia, USA, Midt-Østen og Afrika. Jeg er født og oppvokst i Måløy hvor samfunnet er bygget opp rundt fiskeri og maritim næring. Etter fullført Ingeniørutdanning fra Trondheim og Mastergrad fra University of Sydney jobbet jeg først som produksjonssjef for pakking av laks. Siden 2005 har jeg arbeidet globalt med salg av laks. Jeg bodde og arbeidet i Sydney fra 2009-2015 og begynte i Marine Harvest i April 2015


Trine Ask Henriksen Trine Ask Henriksen
Farstad Shipping - Chartering Officer
Trine.Ask-Henriksen@farstad.com

Jeg jobber for Farstad Shipping i Rio de Janeiro, innen befraktning, hvor min dag består av markeds- og forretningsutvikling, trading på SPOT markedet og sikring av lengre kontrakter for vår lokale flåte. Min utdannelse er innen psykologi, med en Master i Internasjonal Ledelse fra London, og spesialisering i endringsledelse innen Shipping bransjen. Jeg har jobbet i Nokia i både London og Helsinki som intern konsulent innen global organisasjonsutvikling. I tillegg har jeg jobbet som Manager i Human Captial Consulting i Deloitte, med fokus på prosess effektivisering, resultatsikring, coaching og lederutvikling. Jeg motiveres av å jobbe internasjonalt med kulturelle utfordringer og nye læringsarenaer.


Truls Brataas Truls Brataas
Douchebags - CEO
truls@mydouchebag.com

Truls Brataas brenner for utvikling av omverdenen og seg selv gjennom kreativitet og entreprenørskap. Bedriften han startet mens han gikk på universitetet har i dag kontorer i EU og USA, og selger varer i 30 land utenfor Norge. Er utdannet sivilingeniør ved NTNU, men gjør seg bedre som mentor for unge gründere enn som tallknuser.


Tuva Krogh Widskjold Tuva Krogh Widskjold
Changemaker - Leder
tuva@changemaker.no

Jeg er 25 år og kommer fra Ås i Akershus. Bruker tiden min som leder i det jeg mener er Norges beste ungdomsorganisasjon, Changemaker. Changemaker jobber for en rettferdig verden gjennom politisk påvirkningsarbeid innenfor temaene Fred, Handel, Global Helse, Klima og Miljø, og Gjeld og Kapitalflukt. Jeg har vært litt her og der, men endt opp med en Bachelor i samfunnsgeografi fra Universitetet i Oslo, og holder på med en mastergrad i Peace, Development, Security and International Conflict Transformation på University of Innsbruck.


Usman Mushtaq Usman Mushtaq
EAT Foundation - Styremedlem
usman@eatforum.org

Studerer medisin og samfunnsøkonomi ved UiO. Styremedlem i EAT Foundation, aktiv medlem i Arbeiderpartiet. Over middels interessert i folkehelse og bærekraftig utvikling.


Vaishali Lara Kathuria Vaishali Lara Kathuria
Norges Bank Investment Management (NBIM) - Analytiker
vkt@nbim.no

En indisk-norsk jente fra Bergen, som alltid har hatt en tendens til å se forbi de syv fjell. Er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og Bocconi University i Milano, og har i tillegg en master i internasjonale relasjoner fra Columbia University. Jobber som analytiker i Norges Bank Investment Management i New York, med tidligere erfaring fra Morgan Stanley og The Clinton Foundation. Har en forkjærlighet for nye kulturer, noe som har ført med seg boerfaring fra seks land. Er en ivrig danser, elsker musikk og å lese bøker, og har i tillegg fått en nyvunnet lidenskap for vindsurfing. Liker å holde meg utenfor boksen og ser frem til å treffe likesinnede på SIKT 2016.


Vegard Sjåstad Vegard Sjåstad
PWC - Manager
vegard.sjaastad@pwc.com

Jeg er konsulent innen strategi- og forretningsutvikling hos PwC Consulting i Ålesund, og jobber i hovedsak med bedrifter i SMB-segmentet. Jeg er genuint opptatt av salg og er markedsansvarlig i PwC Møre og Romsdal. På fritiden benytter jeg meg så ofte jeg kan av Sunnmøres varierte muligheter innen fiske og friluftsliv, er evig optimist og fortsatt glad i å spille fotball.


Victoria Bøhn Lund Victoria Bøhn Lund
Felleskjøpet Agri - Spesialkonsulent Svin
victoria.lund@felleskjopet.no

Gjennom jobben som spesialkonsulent Svin følger jeg opp kunder og Felleskjøpets andre selgere ute i marked. Jeg er sterkt motivert av gode tilbakemeldinger og å få faglig kunnskap ut til våre kunder. Jeg fullførte i 2011 Master i Husdyrvitenskap ved UMB og har nå jobbet i Felleskjøpet Agri 5,5 år.


Victoria Prøitz Victoria Prøitz
Xyntéo - Partnership and Community Developer
vp@xynteo.com

Victoria Proitz is partnership and community developer at Xyntéo, where she is exploring future-fit leadership and how the ‘reinvention of growth’ at the nexus of business and politics can bring people together to live purposeful, meaningful lives. Victoria is actively contributing to the local and global community: she the Past District President for youth volunteering initiative Rotaract; was chosen as an independent election observer of the Kazakhstan presidential election 2015; and was country chair of the Association of Norwegian Students Abroad for two terms. She has skied for her country and was a Level 3/4 youth coach in the sport. She is also a keen mountaineer and a tireless charitable campaigner. She studied business administration at Simon Fraser University in Vancouver.


Vineet Sharma Vineet Sharma
Aschehoug - Forretningsutvikler
vineet.sharma@aschehoug.no

Som forretningsutvikling jobber jeg med å identifisere, analysere og kommersialisere nye muligheter for konsernet Aschehoug. Fokuserer mye på nye digitale konsepter innenfor både kultur (bøker) og utdanning. Jobber for tiden som product manager for en digital tjeneste vi snart lanserer og er acting CFO i Wewanttoknow, et edtech selskap som lager innovative matematikkprodukter for barn. Siv.ing. fra NTNU. Vokst opp i Oslo. Bor på Tøyen. Gleder meg til SIKT 2016!


Yngve Trædal Yngve Trædal
Statkraft - Vice President
yngve.traedal@statkraft.com

Jeg jobber i Statkraft og er i dag avdelingsleder innen strategi, investeringsplaner og prosjektstyring for vannkraft i Norge, Sverige, Tyskland og England. Før dette var jeg Landsjef/daglig leder for Statkraft i India, med bosted i New Delhi, samt prosjektdirektør for ulike vannkraftinvesteringer og oppkjøpsprosesser i Asia og Latin-Amerika. Jeg kom fra stilling som Divisjonsleder og medlem av konsernledergruppa i SWECO Norge, og ledet her rundt 90 personer innen vann- og miljøutredninger. Som konsulent/gruppeleder har jeg jobbet med samfunnsøkonomiske analyser spesielt mot offentlig forvaltning innen miljø, infrastruktur og energi. Jeg er utdannet med master i Økonomi og ressursforvaltning fra Norges miljø- og biovitenskaplige universitet (NMBU) på Ås. Jeg er sterkt opptatt av fornybar energi, klima og fattigdomsbekjempelse – helst sett i sammenheng!


Yousef Assidiq Yousef Assidiq
JustUnity - Medgrunnlegger
yousef@justunity.no

Har jobbet med avradikalisering og reintegrering av ekstrem ungdom og bruker erfaringene i arbeidet til foredragsvirksomhet.


Øystein Tvedt Øystein Tvedt
Økonova AS - Regionsleder
oystein@okonova.no

25 år og samfunnsengasjert gründer, politiker og økonom. Leder i dag avdeling i økonomi- og regnskapsfirmaet Økonova AS, med ansvar for regnskap, innovasjon og forretningsutvikling. Er også partner og en av gründerne bak oppstartselskapet BagID AS, og gründer og daglig leder i teknologi- og fiskeriselskapet TAU tech AS. Er ved siden av dette samfunnsengasjert politiker, og var en av Norges yngste ordførerkandidater ved kommunevalget 2015, som ordførerkandidat for Høyre i Ålesund. Er i dag gruppeleder og opposisjonsleder i bystyret.


Øyvind Nyhammer Øyvind Nyhammer
Kværner AS - ISO Site Manager
Oyvind.Nyhammer@kvaerner.com

Jeg er en positiv og engasjert kar som liker utfordringer både på jobb og fritid. Jeg har i dag stilling som ISO Site Manager på Nyhamna EPCm prosjektet for Kværner. Er som person kjent for å ha stor arbeidskapasitet, samt er disiplinert og en god lagspiller, både på og utenfor banen. Ved siden av min jobb i Kværner har jeg også verv som styreleder i Stord Håndball Elite.