Deltakere SIKT 2017

Mina Adampour

SIKT-alumni – Lege
mina.adp@gmail.com

Opptatt av skjevfordeling av ressurser i verden, likeverd i samfunnet og miljøet. Arbeidet mot rasisme, og forsøkt å være litt engasjert i andre organisasjoner opp gjennom årene.. UNHCR kvoteflyktning fra Iran.

 

Liv Heidi Storaas Adriaenssens

DNB Bank ASA – Seksjonsleder Finansiering
lhsa@dnb.no

Seksjonsleder for Finansiering i DnB. Finansierer små bedrifter og gründere over hele landet, hvor vi kommer borti mye spennende; fra bakeren på hjørnet til gründeren som skal starte med noe helt nytt. Kom i 2016 på topp 10 listen til Boyden og vant E24s lederkategori Årets Drivkraft. Er gift, har 3 herlige og krevende barn.

 

Maja Adriansen

Angel Challenge – CEO
maja@startupnorway.com

CEO & Founding Partner av Angel Challenge og gründer av Startup Norway. Angel Challenge jobber i koblingen mellom investorer og startups og har bidratt til investeringer på 45+ MNOK i norske startups. Står bak konferansen Startup Extreme og Oslo House of Innovation. Har 7 års erfaring fra utvikling av startup økosystemer. Siviløkonom og styremedlem i SiVA.

 

Armin Afradi

Coop Norge – Strategy and Business Development
armin.afradi@coop.no

Jobber med strategi, prosjekt og forretningsutvikling i Coop Norge, med hele verdikjeden, både dagligvare og byggevare.

 

Kaja Ahnfelt

Restarters Oslo – Prosjektleder
kaja.ahnfelt@gmail.com

Master i utvikling og miljø fra UiO. Opptatt av hvordan vi sammen og på tvers av samfunnet kan skape en bærekraftig omstilling. Startet foreningen Restarters Oslo som jobber for å endre folks forhold til elektronikk og skape en kultur for reparasjon.Fikk i 2017 Oslos miljøpris for arbeidet med å starte Restarters Oslo.

 

Iben Akerli

Abby Road
iakerlie@yahoo.no

Skuespiller og forfatter fra Oslo

 

Alexandria Algard

Norske arkitekters landsforbund – President
algard@arkitektur.no

Arkitekt og president i Norske arkitekters landsforbund (NAL) for 4200 arkitekter. Tidligere vært leder for Stavanger Arkitektforening. Aktiv samfunnsdebattant og driver eget arkitektkontor i Stavanger. Tilbragt 10 år i utlandet med arkitektstudier i Århus og Tokyo, bodd og jobbet New York, jobbet i OMA i Rotterdam og Herzog & deMeuron i Basel, Sveits.

 

Murshid M. Ali

Huddlestock – CEO
ma@huddlestock.com

Med-gründer og daglig leder av fintech selskapet Huddlestock, som holder til i Oslo og London. Også med-gründer av flere andre selskaper i Stavanger regionen, deriblant Mess&Order, Norsk Solar og Kolent. Har tatt pause fra doktorgradsstudier i Økonomi ved UiS, og har fra føren mastergrad i International Business fra Grenoble Ecole de Management.

 

Fatema Al-Musawi

Universitetet i Stavanger – Representant, universitetsstyret
alm.fatema@gmail.com

Aktiv skribent og samfunnsdebattant, som studerer sosiologi ved universitetet i Stavanger og er studentrepresentant i universitetsstyret. Sitter i sentralstyret til Norsk studentorganisasjon, er ambassadør for kampanjen Stopp Hatprat og jobber som ungdomskoordinator i kirkelig dialogsenter Stavanger (KDS). Jobben i KDS er å opprette en ny organisasjon i regionen som samler unge til dialog om tro og livssyn. En engasjert liten sjel på 1.60 som liker å prate om rett og urett, likestilling og integrering.

 

Karoline Andaur

WWF-Norge – Nestleder
kandaur@wwf.no

Sosialantropolog som har jobbet i WWF-Norge siden 2009 og er i dag nestleder i organisasjonen. Leder blant annet WWF-Norges strategiske organisasjonsutvikling og næringslivsarbeid i en ekstremt spennende tid: Hvordan skal vi få til den grønne omstillingen? Og hvordan skal vi nå FN sine nye bærekraftmål for 2030? Trives godt med tverrfaglig arbeid på tvers av kulturer, har alltid hatt dialog som utgangspunkt – sammen kan vi få til mer!

 

Lars Gunnar Andersen

Atea – Avdelingsleder Agder
lars.gunnar.andersen@atea.no

Leder Atea Agder med kontor i Kristiansand og Arendal, og leder 45 mennesker i en spennende bransje. Med bred kompetanse i Atea bistår vi våre kunder i privat og offentlig sektor i sine digitaliseringsløp. Gift og pappa til 2 fantastiske jenter på 3- og 5 år. Sørlending som er vendt tilbake etter mange år med jobb både i utlandet og i Norge. Fritiden brukes på familie, venner og trening. Langrenn og ski hele året, enten de ruller eller glir.

 

Stine Nysted Andersen

NOV – Manager Service Administration
stine.andersen@nov.com

Har jobbet i NOV i 10 år i ulike stillinger, de siste 8 årene innenfor ledelse. Endringene i markedet har i stor grad preget oljeservicebransjen de seneste årene og det har ført til at nedbemanning, sentraliseringer og store organisatoriske endringer har vært fokus. Har hatt en stor rolle i dette og fortsetter å utvikle seg som leder, studert ledelse vedsiden av på BI. Bosatt i Søgne med samboer og to barn.

 

Kristoffer Andersson

PwC – Senior Manager
kristoffer.andersson@pwc.com

Senior Manager i PwC Kristiansand. Har 11 års jobberfaring fra PwC innenfor revisjon og rådgivning fra både Kristiansand og Oslo. Bred bransjeerfaring med spesialisert kompetanse innenfor bank og eiendom. Utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

 

Ada Johanna Arnstad

Senterungdommen – Leder
aar@sp.no

Leder i Senterungdommen siden høsten 2016. Født i Trollhättan, Sverige men oppvokst på Skatval i Nord-Trøndelag. Stor interesse for politikk, særlig klima og rettferdig handel.

 

Kristine Aakvaag Arvin

NorgesGruppen – Kommunikasjonssjef
kristine.arvin@kiwi.no

Har jobbet i ulike stillinger i NorgesGruppen i ti år, de siste 4 i KIWI. Sitter i ledergruppen og leder kommunikasjonsavdelingen. KIWI rundet 33 milliarder kroner i omsetning i 2016, har rundt 12.500 medarbeidere og 655 butikker. Har jobbet jevnt og trutt for å gjøre KIWI mer synlig i media. På YouGovs BrandIndex omdømmemåling klatret KIWI fra 36. plass i 2013 til 1. plass i 2016.

 

Ingrid Aune

Malvik kommune – Ordfører
ingrid.aune@malvik.kommune.no

Stolt Arbeiderparti-ordfører i Malvik kommune. Tidligere jobbet i konsernledelsen i TrønderEnergi-konsernet og vært politisk rådgiver for Espen Barth Eide i UD og FD. Internasjonal solidaritet og fellesskap er sentrale verdier. Utdanning i internasjonale studier, samfunnsøkonomi og jus ved UiO, Frankrike og Kina, mastergrad fra USA. Styremedlem i KLP Banken og presidentskapsmedlem i Norges Forsvarsforening. Gudmor til fire, frivillig på Trænafestivalen.

 

Jakob Aure

Aker Scholarship – Rådgiver
jakob.aure@akerscholarship.no

Rådgiver i Aker Scholarship og sitter som kasserer i styret til Leger Uten Grenser i Norge. Tidligere vært leder for organisasjonen ANSA og studerte før dette i Frankrike, Kina og Storbritannia.

 

Kiran Aziz

BI – Advokat
kiranaziz31@hotmail.com

Advokat og foreleser. Jobber med ansvarlig skatt, menneskerettigheter og CSR. I tillegg diverse styreverv bla i Flyktninghjelpen.

 

Ishita Barua

Yggdrasill/Kreftregisteret – Co-founder/Lege
itbarua@gmail.com

Etablerte sammen med 3 andre en global tankesmie kalt Yggdrasill som tar sikte på å fremme diskusjon om samfunnsutfordringer, og være en arena der ulike faggrupper jobber på tvers for å dele erfaringer hvis mål er å utjevne sosial ulikhet. Jobber til vanlig som lege ved Bærum sykehus og innen tarmkreft-forskning ved det nasjonale Kreftregisteret.

 

Mats Johansen Beldo

Norsk studentorganisasjon – Leder
leder@student.no

Leder av Norsk studentorganisasjon (NSO) som representerer vi 230.000 studenter. Født og oppvokst i Alta, Finnmark, og utdanned ved UiT. BA i Statsvitenskap og avslutter nå mastergrad i Organisasjon og ledelse. Vært engasjert i ulike studentforeninger og hatt forskjellige politiske tillitsverv ved UiT. Lidenskapelig engasjert i fotball, sykling, jakt og fiske.

 

Ingve B. Berntsen

Fjordfegarden, Gausland gard – Bonde
gausland@hotmail.com

Kåret til «Årets unge bonde 2016». Driver gård på Jæren i Rogaland under navnet Fjordfegarden. BA i Nyskapning og Samfunnsutvikling. Aktiv deltaker i dialogprosjektene «Jærsmiå» og «Prosjekt Makebytte», som utvikler konfliktforebyggende metoder til bruk ved bla arealutvikling. Styreverv i Jærmuseet og Vinterlandbruksskolen på Jæren, og politiske verv i bla Fylkestinget i Rogaland.

 

Finn Blydt-Svendsen

Bergen Carbon Solutions – COO
fbs@bergencarbonsolutions.com

Født i bergen, og utdannet kjemiingeniør med fordypning innen prosess fra HiB. Er COO og medgrunder i selskapet Bergen Carbon Solutions AS, som er tuftet på å rense atmosfærisk CO2 og produsere karbon-nanofiber (CNF), hvor vi nå jobber med nye grønne industriprosjekter, med idag 3 ansatte.

 

Silje Larsen Borgan

Little Big Sister – Daglig leder
silje@littlebigsister.com

Driver management/musikkselskapet Little Big Sister som startet opp i 2015 og jobber med Karpe Diem, Cezinando, Marit Larsen bla. Utdannet journalist, jobbet i musikkbransjen siden 2009 – vært redaktør, produktsjef, musikkanmelder, A&R, radio-DJ og er DJ. Glad i iskaffe, internett og melodier.

 

Nina Plünneke Borvik

Skanska – Avdelingssjef
nina.borvik@skanska.no

Utdanning i bygg- og miljøteknikk på NTNU, og startet som betongteknolog i Skanska i 2013. Liker å jobbe med faget og samtidig møte flinke folk i Skanska sine prosjekter. Har siden 2016 kombinert dette med stillingen som avdelingssjef for Betongteknologiavdelingen i Skanska Teknikk, hvor jeg har drifts-, personal- og økonomiansvar. Ved siden av å være fagidiot er jeg glad i naturen, å spille håndball og å være med venner.

 

Julien S Bourrelle

Mondå Forlag AS – Forfatter
julien@monda.no

I founded Mondå to provide tools for foreigners to understand Norwegians better and Norwegians to be more aware of how their behaviours may be perceived. With these tools we have the opportunity to increase the competitiveness of Norwegian businesses and to create a well-functioning multicultural society. I am the author of the bestseller “The Social Guidebook to Norway” and hold lectures all over Norway. I have a MSc. in Astrodynamics and was the first foreign board member at NTNU.

 

Kristin Eriksen Brede

Salvesen & Thams – Investeringsdirektør
kristin.eriksen12@gmail.com

Investeringsdirektør i investeringsfondet Salvesen & Thams. Salvesen & Thams skal være med å bygge fremtidens Norge. Er også initiativtager og leder av SIKT-alumni. Gleder meg veldig til å treffe både gamle og nye ansikter. Kom gjerne bort og snakk med meg!

 

Christina Bu

Elbilforeningen – Generalsekretær
christina@elbil.no

Leder i Norsk elbilforening. Opptatt av hvordan teknologi og løsninger kan redusere klimautslippene fra transport. Elbilforeningen har 15 ansatte og nær 50.000 medlemmer, og er med det også verdens største organisasjon for elbilister. Foreningen jobber for å få mange flere til å velge elbil og for å gjøre hverdagen som elbilist enklere. Elbilforeningen er i jevnlig dialog med internasjonale bilprodusenter, andre lands myndigheter som ønsker å lære av oss.

 

Charlotte Byrkjeland

NSB – Driftskoordinator
charlotte.byrkjeland@nsb.no

Startet som lærling i Reiseservicefaget i NSB i 1998, og har etter fullført fagbrev jobbet i ulike avdelinger i NSB. Tok viderutdanning på UiB i administrasjon og organisasjonsvitenskap. Startet som konduktørleder i 2013 i Bergen og tok samtidig viderutdanning i Risikoanalyse, anvendelse og metoder ved UIB. Startet i juni 2017 som driftskoordinator.

 

Tobias Bæck

Bakken & Bæck AS – Daglig leder
tobias@bakkenbaeck.com

Utdannet KaosPilot, men har også studert økonomi, informasjonsteknologi og ledelse. Startet i 2011 teknologiselskapet Bakken & Bæck som i dag har 45 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Bonn og Amsterdam. Er medgründer av den San Francisco baserte startupen Wake, teknologiselskapet Orbit og droneleveringstjenesten Flying Piñata.

 

Filip Christensen

Field Productions AS – Daglig leder/filmprodusent
Filip@fieldproductions.com

Grunnlegger av Field Productions. Produksjonsselskap som har spesialisert seg på sport og natur. Står bak kinosuksessene Supervention 1 og 2.

 

Aysegül Cin

Gjensidige Forsikring – Direktør
aysegul.cin@gjensidige.no

Leder en avdeling som har ansvaret for CRM og digitale kanaler innenfor næringslivsmarkedet i Gjensidige Forsikring. Utdannet Sivilingeniør i Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU.

 

Bjarni Snaer Dagbjartsson

Subsea 7 – Senior Cost Controller
bjarni.snaer.dagbjartsson@subsea7.com

Er fra Island, og har bodd 12 år i Norge, 7 år i grunneskole og 5 år i arbeidslivet. BA i Business Administration fra Island og Japan, 2 års arbeidserfaring fra London og bodd 1 år i Tsjekkia.

 

Nassima Dzair

InterBridge – CEO
dzair.nassima@gmail.com

Grunnlegger og CEO i InterBridge, med fokus på sosialt entreprenørskap for ungdom med ulik bakgrunn og samfunnsinkludering. Flerspråklig, og har jobbet i over 50 land. Tverrfaglig bakgrunn i helse, fredsarbeid og lederstillinger i ulike organisasjoner. Formidler, kursholder, rådgiver og mentor.

 

Pamir Ehsas

Studentaksjonen – Grunnlegger og leder
pamir@live.no

Leder og grunnlegger av Studentaksjonen/Brighter Tomorrow som har sørget for skolering av 1170 barn og unge i Afghanistan. Mottok i 2017 FNs Outstandig Youth Delegate pris og holdt tale for FNs generalforsamling. Har permisjon fra jusstudier ved UiO for å studere politisk økonomi ved Oxford University.

 

Elisabeth Nissen Eide

Leger uten grenser – Næringslivsansvarlig
elisabeth.eide@legerutengrenser.no

Næringslivsansvarlig i Leger Uten Grenser, og driver prosjektet Spre Glede. Opptatt av samfunnsansvar, og jobber for å gjøre det enklere for både næringsliv og privatpersoner å utgjøre en forskjell. Utdannet jurist, og har også tidligere studert musikk og utviklingsstudier. Har tidligere jobbet i Innovasjon Norge, og sitter i fagrådet i Seema, i styret i Verdiforeningen, og tidligere i Juristforbundet, Juristforeningen og Polyteknisk Forening.

 

Erik Eikehaug

Erik Eikehaug – Forfatter
eikehaug@hotmail.com

Forfatter som både skriver skjønnlitterære bøker og dramatikk. Debuterte i 2017 med romanen James Franco spytter når han snakker (Gyldendal forlag). Holder skolebesøk med foredrag for å vekke skriveglede hos unge. Har som mål som forfatter å konservere og praktisere egen og leseres empati.

 

Carl Edvard Endresen

Uber – General Manager
carl.endresen@uber.com

Sjef for Ubers virksomhet i Norge og Danmark. BSc. fra The Wharton School ved University of Pennsylvania i Philadelphia. Tidligere jobbet for McKinsey & Company i Oslo og investeringsbanken Jefferies & Company in New York. Før studiene gikk han på Befalskolen for Kavaleriet på Rena. Har i tillegg til Norge og Danmark jobbet i en rekke forskjellige land inkludert Nigeria, Ukraina, Romania og USA. Gift og har to barn på 12 og 2 år.

 

Tom Engen

Kongsberg Gruppen – Senior Prosjektleder
tom.engen.aslaksby@kongsberg.com

Har jobbet Kongsberg Gruppen siden 2002. Utdannet dataingeniør og har i etterkant tatt en BA og deretter en MA i Ledelse. Jobbet som prosjektleder siden 2006 og hatt personalansvar for andre prosjektledere siden 2010. Prosjektene har vært nasjonale og internasjonale innenfor den maritime forsvarssektoren. På fritiden er det sykling, yoga og reising som gjelder.

 

Synnøve Engeskaug

Norske Shell – Integration Manager
synnove.engeskaug@shell.com

Tidligere konsulent, jobber nå som Integration Manager i Prosjekt og Teknologiavdelingen til AS Norske Shell. En rød tråd gjennom karrieren er arbeid med strategi, endringsledelse og omstilling i organisasjoner. Studerte Indøk ved NTNU. Brenner for entreprenørskap og ny teknologi. På fritiden tilbringer jeg mesteparten av min tid til reising, gjerne i kombinasjon med fotografi, fjellturer, dykking og klatring.

 

Jalal Fahadi

Statoil – Teknisk leder, Oseberg Vestflanken 2
JFAH@statoil.com

Utdannet sivilingeniør innen kjemisk prosessteknologi i Trondheim. Bosatt i Oslo og jobber med utbyggingsprosjekter for Statoil. Aktiv med å promotere realfag blant barn og unge.

 

Terje Fanebust

DNB – Banksjef
terje.fanebust@dnb.no

Banksjef i DnB. Gleder meg til å treffe mange nye spennende mennesker i Kristiansand.

 

Andre Arntsen Fjelltveit

PwC – Senior Manager
andre.arntsen.fjelltveit@pwc.com

Senior Manager i PwC Agder. Lang erfaring med strategi – og forretningsutvikling, kostnadskutt og effektivisering, verdikjedeforbedringer, prosessforbedring og Supply Chain Management. Solid erfaring fra roller knyttet til ledelse av komplekse prosjekter i privat og offentlig sektor. Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har tidligere jobbet i Accenture.

 

Ida Helen Flostrand

ADVOKATFIRMAET HARRIS DA – Salgs- og markedsansvarlig
ia@harris.no

Nylig skiftet bransje fra finans til juss. Felles utfordring for bransjene er å gjøre det vanskelige enkelt og gi riktig rådgivning. Brenner for økt fokus på kunnskapsdeling og samfunnsansvar. Med samspill som tema skal vi skape sammen for å oppnå mer, det gleder jeg meg til! Sees i Julius’ hjemby.

 

Leif Fosselie

Palmesus AS – Daglig leder
leif@palmesus.com

Gründer, siviløkonom & verdens mest usannsynlige festivalsjef.

 

Gunvor Knag Fylkesnes

Redd Barna – Leder for politikk og samfunn
gunvor.knag.fylkesnes@reddbarna.no

Leder for politikk og samfunn i Redd Barna, og brenner for å gjøre verden tryggere og mer rettferdig for barn. I tillegg til å henge med mann, tre barn og hunden Leia da. Det er veldig stas det også.

 

Henrik Gade

Miljødirektoratet – sjefingeniør
henrik.gade@miljodir.no

Arbeider med å lage det faglige grunnlaget for klimapolitikken, og har fagansvar for industrisektoren.

 

Max Hendrik Wathne Gelink

Forsvaret/Helse Vest – Sykepleier
mhgelink@gmail.com

Sykepleier og ambulansepersonell, samt befal i Forsvaret med lang erfaring med bla sanitet i flere år. Jobbet med humanitært nødhjelpsarbeid i krigen i Irak. Og står på scenen under SIKT.

 

Morten Goodwin

UiA – Førsteamanuensis
morten.goodwin@uia.no

Førsteamanuensis ved UiA og nestleder for Centre for Artificial Intelligence Research. Spesialiserte seg i kunstig intelligens med PhD, er nå en aktiv forsker med mer enn 50 fagfellevurderte artikler. Satt tidligere FN sitt ekspertutvalg for offentlig forvaltning.

 

Khamshajiny Gunaratnam

Arbeiderpartiet – Varaordfører
ordforeren@oslobystyre.no

Groruddalsjente, arbeiderpartipolitiker og Oslos varaordfører, med mål om å løfte vår generasjons stemme og meninger inn i politikken. Lang erfaring med demokratibygging, talentutvikling og «empowering» av kvinner i inn- og utland. Mine venner kaller meg for Kamzy

 

Anders Gundersen

Sensonomic – CEO
anders.gundersen@sensonomic.com

Gründer og daglig av Sensonomic. Utdannet samfunnsøkonom fra Bergen og MBA fra Oxford. Opptatt av å vise hvorfor verdien av natur fortjener å få førsteprioritet i beslutningsprosesser.

 

Camilla Hagen

Canica – Prosjektleder
Camilla.Hagen.Sorli@canica.no

Eier i Canica, som opererer innenfor merkevare, handel, helse og eiendom. Styreleder i The Well, styreverv i Komplett, Kremmerhuset, Voss Vind og Canica. BA fra Kings College London og MA fra UiO, samt executive studier fra BI Oslo og Harvard University. Styremedlem i Civita og leder Canicas Stiftelse om medisinsk forskning, helse og utdanning. Global Ambassadør for SOS Barnebyer, medlem av Europe Policy Group i WEF og en aktiv talsperson for kvinners rettigheter til helse i verden.

 

Ida Norheim Hagtun

Bill and Melinda Gates Foundation – Strategic Planning & Engagement, Global Policy & Advocacy
Ida.Hagtun@gatesfoundation.org

Jobber med strategisk planlegging for topplederne i Bill and Melinda Gates Foundation i Seattle. 1500 utålmodige optimister jobber verden over for å bekjempe sosial ulikhet, global helse og fattigdomsbekjempelse – og et fond på 39.6 millarder USD. Fra Vesterålen, jobbet og studert internasjonalt i 15 år, erfaring fra utviklings- og humanitært arbeid i USA, England, Iran og Libanon, og studier ved LSE, Fletcher School of Law and Diplomacy og Harvard University.

 

Geir Ove Hansen

Innovasjon Norge – Seniorrådgiver
geir.ove.hansen@innovasjonnorge.no

Jobber i Innovasjon Norge og leder forskjellige utviklingsprosjekter og finansieringstjenester som styrker finansieringstilgangen for norsk næringsliv. Jobber både nasjonalt og internasjonalt som fagspesialist på finansielle instrumenter, nasjonalt kontaktpunkt overfor Den europeiske investeringsbanken (EIB) og Det europeiske investeringsfondet (EIF) og som styremedlem i NOPEF. Europaviter og økonom med sterk interesse for utviklingsprosjekter, innovasjon og finansiering.

 

Anders W. Haugen

Veidekke – Avdelingsleder
anders.haugen@veidekke.no

Sivilingeniør fra NTNU med en MBA i Økonomistyring fra NHH.

 

Amanda Haugland

Coop – Digitalsjef
amanda.haugland@coop.no

Jobber som Digitalsjef i Coop Hordaland, og har det strategiske- og operative ansvaret for den digitale satsingen i Coop Hordaland sine butikkdivisjoner. Har tidligere jobbet for Facebook sitt europeiske hovedkontor i 2012, og hadde der ansvaret for det nordiske markedet.

 

Gyro Heia

NAV i Iveland/ Iveland kommune – NAV Leder
gyro.heia@nav.no

Har arbeidet i Nav Iveland siden 2012, og trives godt med å møte mennesker fra alle livslag. Har kombinert med dette vært kommunalsjef for helse og velfed, og har i perioder vært fungerende rådmann. Har fokus på faglig kvalitet, godt arbeidsmiljø, handlingsrom til å finne gode løsnnger. Er gift og har tre barn og bor på en liten gård.

 

Per Kristian Helland

Storebrand – Change Maker
per.kristian.helland@storebrand.no

Brenner for at ledelsesinnovasjon skal gå hånd i hånd med teknologiinnovasjon #peoplefirst #digitalalways

 

Hanne Herefoss Henriksen

Scandic Hotel – Salgssjef
hanne.henriksen@scandichotels.com

Salgssjef hos Scandic Hotel. Blid og positiv fra Kristiansand. Glad i jobben og familien.

 

Christoffer Naustdal Hjelm

Médecins Sans Frontières – Manager
chrisnhj@student.sv.uio.no

Styrer humanitære prosjekter i konfliktområder på dagen, leser til en ny universitetsgrad på kvelden. Tenker mye på Norge og verden etter olja og migrasjonen – og nye forretningsmodeller og integreringstiltak. Er blant annet involvert i International Sandwich Brothers og Refugee Greenspace Initiative.

 

Tomas Holmestad

Ungdoms OL & Swix Sport AS – Adm Dir
tomas@holmestad.com

Spreng grenser, skap morgendagen var visjonen til Ungdoms-OL. Et arrangement som ble skap av, med og for unge. Lærte mye om hvilken enorm skaperkraft som bor i unge mennesker gjennom å få lov å lede Ungdoms-OL – bare de blir gitt ansvar og muligheter. Som ny administrerende direktør i Swix er målsetningen å skape en lignende filosofi og kultur i Swix.

 

Mie caroline Holstad

Norges Bank Real Estate Management (NBREM) – Chief Administrative Officer Real Estate
mih@nbrem.no

Administrasjonsdirektør i Norges Bank Real Estate Management (NBREM), som forvalter en eiendomsportefølje på over 190 MRNOK. Leder gjennom stillingen 6 internasjonale team i 5 ulike tidssoner verden over. Vi jobber for å skape finansielle verdier og for å sikre fremtidig vekst for kommende generasjoner. Ser frem til å delta på SIKT 2017, og til å knytte nye bekjentskaper!

 

Tore Holvik

Marine Harvest – Sales Manager Air&Frozen
Tore.Holvik@marineharvest.com

Salgssjef i Marine Harvest, som produserer over 6 millioner laksemåltider. Det gjør MH til verdens største produsent av atlantisk laks. Utdannet ingeniør, og har jobbet med salg av laks siden 2005.

 

Karin Therese Homdrom

Phonero – Avdelingsleder
karin.homdrom@phonero.no

Utdannet økonom, 12 års erfaring fra Telecombransjen – Siste 6 år i Phonero, og er avdelingsleder på kundesenteret der. Jobber med oppfølging av salg, kundefrafall og kundeservice. Er målbevisst og resultatorientert, og trives med høyt tempo. Bosatt i Høvåg, gift og 3 barn. Ser frem til nye erfaringer på SIKT!

 

Christoffer Hærnes

Skandiabanken – Chief Digital Officer
hernaes@gmail.com

Leder for forretningsutvikling, innovasjon og IT i Skandiabanken. Bankmann i Bergen på hverdagene, familiefar i Oslo i helgen. Padler, spiller gitar og står på brett når det er tid til overs.

 

Tomas Are Haavet

SpareBank 1 Forsikring – Avdelingsleder
tomas.haavet@sparebank1.no

Leder en utviklingsavdeling i SpareBank 1 Forsikring og har ansvar for bruk av smidig og Lean. Hatt roller innen prosjektledelse, forretningsutvikling, arkitektur og utvikling. Kommer fra en stilling som utviklingssjef, og grunder, i et internasjonalt selskap som har disruptet bransjen for medieovervåkning og -analyse. Master i informatikk fra UiO. Gift, har 2 barn og bor i Oslo.

 

Cilia Indahl

Aker BioMarine – Director Sustainability
cilia.indahl@gmail.com

Grunnlegger av Sustainability Hub Norway, som hjelper norske selskaper å gjøre bærekraft om til konkurransefortrinn. Styremedlem til SoCentral og EXP Group. Utdannet siviløkonom med en dobbel MA i internasjonal business og bærekraftig utvikling fra NHH og HEC Paris. Tidligere trainee ved den Norske FN-Delegasjonen og konsulent i KPMG. Si hei hvis du ønsker å jobbe med å gjøre egen bedrift/arbeidsgiver mer bærekraftig!

 

Henry Vaage Iversen

Boost AI – Co-founder and CMO
henry@boost.ai

Gründerne bak Boost AI, som har skapt den virtuelle assistenten Jame”. Boost AI har tatt bank og finansmarkedet i Norge med storm, og ekspanderer til nye land og bransjer som tele, transport, detaljhandel og offentlig forvaltning. Utdannet siviløkonom, med spesialisering innen ledelse og innovasjon. Har visjon om å bygge den beste og mest intuitive menneskelige agenten på markedet, og er hands on i videreutviklingen av James.

 

Malin Jacob

Hold Norge Rent – Prosjektleder
malin.jacob@holdnorgerent.no

Prosjektleder i Hold Norge Rent med fagansvar for marin forsøpling. Har 14 års fartstid i miljøbevegelsen. Ble kåret til Norges miljøhelt av Aftenposten som attenåring, og ble nylig tildelt Kristiansands miljøpris.

 

Mats Hegg Jacobsen

Jacobsen på Berg – Bonde
jacobsenpaberg@gmail.com

Kommer fra Oslo og sa opp toppjobben som transportsjef i Tollpost Globe for å flytte til Tromsø og bli bonde. Har med innovative ideer og høyt fokus på dyrevelferd bygd opp økologisk bondegård med direktesalg. Ble i 2015 kåret til Årets unge bonde, i 2016 profilert i NRKs serie «FBI redder høna» adopterte bort geitekillinger. Vant prisen «best på sosiale medier 2016» på DGTL-konferansen for arbeidet med å synliggjøre matproduksjon.

 

Erwin Jager

Ulstein Group – Business Consultant
erwin.jager@ulstein.com

Har flyttet til Norge flere ganger: som utvekslingsstudent ved NTNU, for praksisplass og nå for jobb i Ulstein Group. Sivilingeniør som er interessert i innovasjon og samspill mellom økonomi og teknologi. Trives med nettopp samspillet, som støtter ambisjonene på jobb, til fjells og på sjøen.

 

Linn Skundberg Jensen

X2 Inc – Programdirektør
linn@x2labs.io

Innovatør og en av ildsjelene bak X2 Inc. Representerte i 2017 X2 og Rogaland på NHOs årskonferanse. Ttidligere reservoaringeniør ved NTNU, med global arbeidserfaring fra 3 kontinenter og opptatt av hvordan data kan brukes til å forstå nye sammenhenger. Jobber med innovasjonsprosesser i X2 og gjennomfører blant annet akseleratorprogram for etablerte bedrifter og startups. Grunnmuren i X2s arbeid er åpen innovasjon innenfor trygge rammer, men i raskt tempo.

 

Gunnar Jesnes

MHWirth – Senior Manager
gunnar.jesnes@mhwirth.com

Har 11 års erfaring fra olje, gass og drilling i samme selskap. 9 av disse i ulike lederroller i engineering, prosjekt og service.

 

Marianne Øhrn Johannessen

University of Agder – Assistant Student Director
marianne.o.johannessen@uia.no

Broad experience from various management positions within the Norwegian higher education system. Aims for and demonstrates implementation and management of best practices in several disciplines. Works actively for establishing “UniversitetsNAV Sør” regionally. Project manager for implementing UiAs strategic aim Global Mindset 2016-2019. Previously held 2 Board memberships at CERES and SiA.

 

Cecilie Jonassen

Norske Skog Saugbrugs – Driftsingeniør
cecilie.jonassen@norskeskog.com

MsC innen kjemisk prosessteknologi ved NTNU. Har jobbet i Norske Skog siden 2005 ved fabrikkene Walsum i Tyskland og Saugbrugs i Norge med arbeidsoppgaver innenfor produksjonsledelse, forbedringsprogrammer, prosjektledelse og forskningsprosjekter. Styremedlem i Norske Skogindustrier ASA og Norske Skog Saugbrugs AS. Fritiden brukes med familie og venner på seilbåt, på fjellet eller på SFK’s klubbhus.

 

Merete Jøranson

07- Gruppen – Rådgiver
merete.joranson@07.no

Erfaring fra 11 år i Varner kjeden, Carlings, Bik Bok, Urban. Har arbeidet raskt opp til å bli butikksjef, og de 3 siste årene som regionsjef med ansvar for 8 butikker. Startet reisen i den grafiske bransjen i Osigraf og vider over i 07 Media. Fått bred erfaring innen trykk, print, storformat, skilt og dekor, kommunikasjon, prosjektledelse i stillingen som rådgiver og prosjektansvarlig. Har stort fokus på kundeservice, nytenkning- og skaping og god arbeidsflyt.

 

Hanne Jørgensen

Hennig Olsen Is – Fagansvarlig Samfunnsansvar
hanne.jorgensen@hennig-olsen.no

Fra Levanger med bakgrunn fra Copenhagen Business School med MA i finans og strategi. Jobbet i Hennig-Olsen Is i 6 år og siden 2012 jobbet med miljø og samfunnsansvar. Jobber med miljø- og klimaspørsmål, etisk handel og å sikra asvnarlig verdikjede gjennom innkjøp. Jobber også med hvordan å inkluderer helse og ernæring i virksomheten og innovasjonsprosjekter. Temaet samspill er viktig både i forhold til jobben internt og eksternt. Gleder meg til å lære mer om dette på SIKT.

 

Christoffer Jørgenvåg

Red Rock AS – CEO
christoffer.jorgenvag@redrock.no

Gründer av Red Rock som leverer neste generasjons digitale løft- og håndteringløsninger.

 

Susanne Kaluza

Trigger – Rådgiver innen innovasjon og samfunnsansvar
susannekaluza@gmail.com

Hjelper oppstarter og etablerte bedrifter med forretningsutvikling og samfunnsansvar i Trigger. Tidligere redaktør, journalist, produktutvikler og forfatter. Skriver en feministisk, historisk matspalte i Morgenbladet. Prøver å gjøre mitt for å gjøre samfunnet til et bittelitt bedre sted.

 

Vaishali Lara Kathuria

Norges Bank Investment Management (NBIM) – Analytiker
vkt@nbim.no

Jobber som analytiker innen strategisk marketsallokering i Norges Bank Investment Management (NBIM) i New York. Erfaring fra Morgan Stanley, The Clinton Foundation og Yara, samt som studentskribent i Dagens Næringsliv og prosjektleder i Gambit Hill & Knowlton. Siviløkonom fra NHH og Bocconi University, og har en MA i internasjonale relasjoner fra Columbia University. Tidligere Alarga-stipendiat, har bodd i til sammen seks land og snakker fire språk.

 

Amanuel Kidane

GR:OW – Daglig Leder
amankidane5@gmail.com

Norwegian music manager and founder, chairman and CEO of Grind & Own (GR:OW) a talent management, publishing and entertainment company founded in 2015. Born and raised in Holmlia, Oslo. Established the career of numerous recording artists, Nico & Vinz amongst others. Now represents artist Amanda Delara and Kim Cesarion, and several songwriters and producers. Also acts as a sports agent and represents several professional soccer players.

 

Pål Kildemo

Norsk Hydro ASA – Head of Finance
Pal.kildemo@hydro.com

Head of Finance in Aluminium power house, Norsk Hydro. Product of the Hydro School, with experience from running Investor Relations, trading energy and conducting risk management. Enthusiastic promoter of aluminium, metal of the future. Continuously searching for ways of improving efficiency of business, and of self. Enjoys family, food and running.

 

Tore Kramer

Norsk Surfklubb – President
torekramer@gmail.com

Dedikert surfer som jobber for en bedre fremtid for surfing i Norge og Europa.

 

Kai Kokvold

Jotun – Group Finance Controller
kai.kokvold@jotun.no

Utdannet Samfunnsøkonom, og jobber i dag som Group Finance Controller i Jotun, med hovedvekt på analyse og kommunikasjon av konsernets resultater. Jobbet tidligere som operativ økonomisjef for Det Norske Veritas sin olje og gass virksomhet i Kina, og var basert i Shanghai i nærmere 4 år. Fritiden brukes på å drive ca. 500 mål landbruksjord og sikre gode oppvekstvillkår for mine 3 gutter på 7, 5 og 4 år, samt fjellklatring, toppturer, downhillsykling og annen moro.

 

Kjetil Kriken

Ekstremsportveko – Dagleg leiar
kjetil@ekstremsportveko.com

Dagleg leiar for Ekstremsportveko, som i år fylte 20 år. I ein festival får ein saman med mange, bygge noko for enda fleire. Ein jobbar heile året, og prestere på kort tid. Har tatt med erfaringar frå idretten til arbeidslivet. Opptatt av å motivere gjennom involvering og ansvar, samt å legge til rette for at medarbeidarar er best når det gjeld. Har våre involvert i fleire oppstartar og omstillingar i næringslivet og i organisasjonar. BA i markedsføring frå Handelshøyskolen BI. På fritida er det sport i den frie natur og musikk som gjeld.

 

Håkon Kristiansen

FERD – Senior Investment Manager
hgk@ferd.no

Jobber i Ferd med investeringer og oppfølging av selskaper som Ferd eier. Trigges av å skape resultater og lære nye ting. Henger pp privaten i stroppen med kone og to små barn.

 

Erlend Grøner Krogstad

Norges Skogeierforbund – rådgiver industrielle rammevilkår
erlend.krogstad@skog.no

Jobber med å legge til rette for bruk av skog som lønnsom klimaløsning. Tidligere i Klima- og Miljødepartementet der jeg jobbet med internasjonale klimaforhandlinger og grønn konkurransekraft. Doktorgrad i statsvitenskap fra Oxford.

 

Ingrid Kylstad

Norges Rederiforbund – Rådgiver
ik@rederi.no

Politisk rådgiver i Norges Rederiforbund, og jobber særlig med EU og internasjonale spørsmål. Er initiativtakerne til Tja til EU, en blogg som med støtte fra Fritt Ord skal fremme en konstruktiv og nysgjerrig debatt om Norges forhold til EU og Norges rolle i Europa.

 

Pål Berg Lande

Wilhelmsen – Fleet Manager
Paal.B.Lande@wilhelmsen.com

Flåtesjef i Wilhelmsen med overordnet driftsansvar for passasjerskip i internasjonal fart. Erfaring som skipsinspektør og rederiforbundets Maritim Trainee-program. Utdannet sivilingeniør fra NTNU.

 

Hanne Lauritzen

Felleskjøpet Agri SA – Kommunikasjonssjef PR
hanne.lauritzen@felleskjopet.no

Samfunnsengasjert tobarnsmor som brenner for kraften som ligger i god kommunikasjon. Bachelor i markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI og har jobbet profesjonelt med kommunikasjon de siste ni årene. Startet som prosjektleder i Gambit Hill + Knowlton Strategies etter endte studier i 2008. Har siden 2013 jobbet i Felleskjøpet Agri med hovedansvar for PR, men jobber bredt i konsernet med blant annet strategi, kampanjer, merkevarebygging og omdømme.

 

Synne Lerhol

Unge Funksjonshemmede – Generalsekretær
synne@ungefunksjonshemmede.no

Generalsekretær i Unge funksjonshemmede, en paraply for 35 frivillige ungdomsorganisasjoner for funksjonshemmet og kronisk syk ungdom. Unge funksjonshemmede jobber for deltakelse og likestilling for unge med nedsatt funksjonsevne og kronisk sykdom. Statsviter med master i europastudier fra NTNU. Har lang erfaring fra studentfrivilligheten i Trondheim og har blant annet vært redaksjonssjef i Studentmediene i Trondheim. Brenner for likestilling og demokratisk deltakelse.

 

Kyrre Lien

Visual Curry – Journalist
post@kyrrelien.com

Dokumentarist som er bosatt i Oslo. Ble i 2017 utpekt av magasinet Forbes som en av de mest definerende for det internasjonale nyhetsbildet blant unge mediepersoner. Vant i 2014 Årets Bilde i Norge, og jobber til daglig med egne prosjekter, samt på oppdrag for aviser som VG, Aftenposten og The New York Times.

 

Erika Lindholm

Gard AS – Lawyer
erika.lindholm@gard.no

Jobber som jurist i Defence (FD&D) i Gard AS i Arendal de siste tre år, og kommer fra Åland. LLB i European and International Law fra Maastricht University og en LLM i Maritime Law fra UiO. Flyttet til Norge i 2013, men tidligere bodd i Brussel, Hamburg og Helsingfors. Begynte I 2014 som Claims Executive i Casualty, Environment and Property avdelingen. Er på fritiden styreleder for YoungShip Sørlandet og jobber som seilinstruktør og seiler så mye som mulig.

 

Birgit M. Liodden

Nor-Shipping – Direktør
bml@messe.no

Ildsjel for bærekraftig shipping.

 

Anita Sandmo Lyngøy

Stavanger universitetssykehus – Avdelingsoverlege
aily@sus.no

Helse Stavanger HF, Stavanger universitetssykehus, har ansvar for spesialisthelsetjenesten i Sør-Rogaland. Er med 7500 ansatte en av regionens største arbeidsgivere. Lyngøy er avdelingsoverlege for sykehusets korttidspost og det nyoppstartede Diagnostisk senter som er et tilbud til pasienter med mistenkt alvorlig sykdom og behov for tverrfaglig utredning. Har en svært variert hverdag med direkte og indirekte pasientbehandling, kvalitetsarbeid, veiledning og undervisning.

 

Maria Ervik Løvold

DNB Bank ASA – Assisterende juridisk direktør
maria.ervik.lovold@dnb.no

Advokat og nestleder i DNB Juridisk. Leverer juridiske tjenester til hele DNB-konsernet og er et av Norges største in-house advokatfirma. Jobber mye med digitalisering og utvikling av nye banktjenester nå, og deltar i en rekke prosjekter som forhåpentligvis skal bidra til at DNB også i fremtiden oppleves som relevant og viktig for den enkelte kunde, liten som stor. Er personling blid, engasjert, nysgjerrig, sosial og mor til to.

 

Mawra Mahmoud

Røde Kors ungdom – Leder
Mawra.Mahmood@rodekors.org

Karrieren startet hos YaraPraxair som Finansanalytiker, men sa opp jobben og ble valgt som leder i Røde Kors Ungdom. Fokuserer på humanitært arbeid og unges bidrag og utvikling av unge tillitsvalgte. Utdannet økonom fra University of Reading. Står bak, som regissør og skuespiller, filmen «Meg muslim – nok om det». Liker å reise, møte nye mennesker og bli kjent med nye profiler.

 

Ali Manouchehri

DigiMed1 AS – Entreprenør
manouchehrimedia@gmail.com

IT Engineer with a passion for technology and future use of tech to help improve quality of living for all.

 

Peter Markovski

Næringslivets Hovedorganisasjon – Seniorrådgiver
peter.markovski@nho.no

Tok spranget fra media til kommunikasjon og politisk rådgivning i fjor, etter 12 år i Aftenposten, de siste årene som utenrikssjef og redaksjonssjef, og startet i NHO. Elsker å jobbe med og for noen av de klokeste og mest innovative næringslivshodene vi har, både i organisasjonen og ute i medlemsbedriftene våre.

 

Jacob Agner Matheson

Skanska Norge AS – Prosjektleder
jacob.matheson@skanska.no

Positiv og utadvendt trebarnsfar. Utdannet sivilingeniør på NTNU. Jobbet i ulike roller i Skanska siden 2001. På fritiden opptatt av familieliv og oppussing, og litt trening når tiden strekker til.

 

Nora Mehsen

Samfunnsdebattant – Kriminolog, likestillingsbyråkrat og samfunnsdebattaent (deltar som privatperson)
noramehsen@gmail.com

Kriminolog, likestillingsbyråkrat og samfunnsdebattant.

 

Ingrid Michalsen

Næringsforeningen i Kristiansandsregionen – Redaktør
ingrid@kristiansand-chamber.no

Redaktør for Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Journalistutdannet fra Høgskolen i Oslo, med bakgrunn som næringslivs – og nyhetsjournalist i Fædrelandsvennen,NRK Sørlandet, som nyhetsredaktør i Lindesnes Avis i Mandal. BA i Development Studies fra UiA, og statsvitenskap fra University of Victoria, Canada. Utenlandsopphold og feltarbeid i Sri Lanka, Indonesia og India. Brennende engasjement for likestilling, inkludering og mangfold. Glødende opptatt av nyheter og formidling.

 

Mathias Mikkelsen

Timely – Founder & CEO
me@mathiasmikkelsen.com

Designer, Gründer, CEO. I den rekkefølgen.

 

Anders Mjåset

MESH – Grunder
anders@meshnorway.com

Startet og driver MESH og Founders House.

 

Chris Moen

Teston – Digital brukertesting – Daglig leder og medgründer i Teston
christoffermoen@gmail.com

Daglig leder og medgründer i Teston – enkel og digital brukertesting. Tidligere markedssjef og medgründer i Nabobil.no og markedssjef i Xeneta.com. Brenner for gode brukeropplevelser og startups.

 

Rune Moen

Reinhartsen – Daglig leder
rune@reinhartsen.no

Ambisiøs leder i et selskap i vekst. Pågangsmot og humor. Gift og 3 barn.

 

Kathrine Molvik

FeC AS – CEO/Eier
kamo@fec.as

Firebarnsmor fra Nordhordland. Startet i 2014, og idag eier og driver FeC med ekspertise innen sveis og materialteknologi. Markedet er primært olje og gass, men også bygg og anlegg. FeC fokuserer på kommunikasjon og samspill mellom de ulike disiplinene i fagfeltet. Bakgrunn som fagarbeider innen industrirørlegging, med videreutdanning som rørkonstruksjonsingeniør, sveiseingeniør og sveiseinspektør, har også startet på master i ledelse ved siden av jobben. Fritiden går til familien, trene, skyte, jakte, sy, dykke osl.

 

Anita Mongia

Facebook – Client Solutions Manager
anitamongia@fb.com

Former student at the Norwegian School of Entrepreneurship, an entrepreneur and currently working as a Client Solutions Manager at Facebook in Dublin. Striving to make the world more open and connected, and assist Norwegian companies with reaching the right people, at the right time.

 

Fredrik Mosis

VIBRO – Co-Founder
vibryross2@gmail.com

Med-Grunder bak organisasjonen VIBRO «Vi bryr oss». VIBRO jobber for å avdekke samfunnsproblemer knyttet til unge mennesker. Utvikle og gjennomføre verdiskapende prosjekter knyttet til samfunnsproblemer. Står også bak fintech bedriften Vipicash.

 

Kevin André Mulder

Reitangruppen – Kjøpmann
Kevinmulder90@gmail.com

Gladlaks fra Nord-Norge med et stort hjerte for medmennesker og landsdelen. Ung, innovativ og framtidstenkende!

 

Javad Mushtaq

Aker Solutions – Strategy Manager
javad.mushtaq@gmail.com

Ung leder som ønsker å skape positiv forandring i verden gjennom ulike initiativ – nasjonalt og globalt. Utdannet Siviløkonom fra BI og jobber til daglig med Strategi i Aker Solutions. Leder av Global Shapers Oslo av WEF, grunnlegger av MAK, grunnlegger av MinMentor. Ble i 2017 valgt som YTILI Fellow av US State Department som 1 av 100 unge innovasjonsledere fra Europa. Sitter som den yngste i en rekke styrer og advisory boards.

 

Ingvill Mykland

MHWirth – Vice President Components | Global Supply Chain
ingvill.h.mykland@mhwirth.com

Tilflyttet sørlending, og har de 3 siste årene vært ansvarlig for verdikjedeoptimalisering og innkjøp av komponenter hos MHWirth. Drives av å forbedre arbeidsprosesser og realisere potensialer sammen med medarbeidere. Utdannet siv.ing Indøk fra NTNU, og har tidligere vært 8 år i næringsmiddelkonsernet Nortura der hun blant annet jobbet med forretningsutvikling og var ansvarlig for et større endringsprogram. Er privat mamma til to og pensjonert skiskytter som fortsatt trives best i aktivitet i natur og friluftsliv.

 

Finn Lützow-Holm Myrstad

Forbrukerrådet – Fagdirektør for digitale tjenester og strøm
finn.myrstad@forbrukerradet.no

Arbeider med digitale rettigheter i Norge og internasjonalt. Jobbet tidligere med energi, miljø og EU i Brussel. Skrev en gang en masteroppgave på LSE om klima og migrasjon. Har senere fylt på med en Executive MBA fra Hult i London. Glad i å reise – og tar gjerne en kebab i godt lag. Spiller venstreback på bunnlaget Oslo Ørn. Ser frem til å bli kjent med nye mennesker og se gamle kjente på SIKT i Kristiansand.

 

Jan Vidar Nalbant

BagID AS – Gründer
janvidar@bagid.no

Gründer og daglig leder av BagID AS, utdannet fra VIA University College, Aarhus. Brenner for lokalt næringsliv, framtidsrettet teknologi og bærekraftige arbeidsplasser.

 

Øyvind Nyhammer

Kværner AS – ISO Site Manager
Oyvind.Nyhammer@kvaerner.com

Jobber i dag på Nyhamna EPCm prosjektet for Kværner. Er som person kjent for å ha stor arbeidskapasitet, samt er disiplinert og er en god lagspiller. Er en positiv og engasjert person som liker utfordringer både på jobb og fritid.

 

Elin Nørve

Future Leaders – Founder og daglig leder
elin@futureleaders.no

Startet som 19-åring det som i dag er Skandinavias største lederutviklingsprogram, Future Leaders. Tanken bak var engasjementet for å utvikle modige unge leder som påvirker til positive impact for å løse de store, globale utfordringene. Leder i dag et internasjonalt team på over 40 kick ass personer. Tar gjerne en kaffe hvis du jobber med utdanning, ledelse, bærekraft eller exponential tech!

 

Margrethe Ollendorff

Feiring Bruk AS / Nomaden AS – Forretningsutvikling og innovasjon
margrethe@feiringbruk.no

Medeier og driver reisebutikken Nomaden og Feiring Bruk, østlandets største aktør innen pukkverk, i tillegg til asfaltverk, eiendomsutvikling og massemottak. Utdannet Sivilingeniør i Bygg- og Miljøteknikk, synes at betong er megaspennende, og får gåsehud av å se god bruk av bygningsmaterialer. Levende opptatt av dannelsesreisen, bærekraftig ressursforvaltning, mat, miljø, mennesker og stein.

 

Marius Olsen

Schibsted Media Group – VP Product Strategy Office
mariusols@gmail.com

Tidligere entreprenør og BCG-konsulent. Leder produktstrategiteamet i Schibsted Media Group som jobber med ny teknologi og data til å utvikle produkter som skal gi brukerne våre bedre og mer relevante brukeropplevelser samtidig som man ivaretar personvernet. Jobber på tvers av mediehus som VG, Aftenposten og Fædrelandsvennen, marked og tjenester som FINN og Prisjakt på tvers av landende Schibsted opererer i. Brenner for entreprenørskap og ny teknologi, elsker trening, reising og kitesurfing!

 

Kjell Tore Omland

Sparebanken Sør – Bedriftsrådgiver
kjell.tore.omland@sor.no

Bor i Kristiansand, gift og har tre barn. Har bachelor i økonomi og administrasjon fra HiOA og en MSc in Finance fra University of Stirling i Skottland. Jobbet i noen år i Oslo som aksjemegler og som økonomi og administrasjonssjef i NKSS. Har fra 2008 jobbet som bedriftsrådgiver i Sparebanken Sør i Kristiansand. Er engasjert i mye frivillig arbeid og liker å være i fysisk aktivitet med fotball, løping og ski.

 

Martine Poppe

Selvstendig næringsdrivende – Kunstner
martine_poppe@hotmail.com

Billedkunstner og bosatt i London, og er representert av Kristin Hjellegjerde Gallery. Har bachelor og master i billedkunst fra Slade School of Fine Art ved University College London, og har deltatt i en rekke utstillinger og kunstmesser internasjonalt.

 

Victoria Prøitz

Xyntéo – Partnership and Community Developer
vp@xynteo.com

Partnership and community developer at Xynteo. Was chosen as an independent election observer of the Kazakhstan presidential election 2015; and was country chair of the Association of Norwegian Students Abroad for two terms. Has skied for her country and was a Level 3/4 youth coach in the sport. A keen mountaineer and a tireless charitable campaigner. Studied business administration at Simon Fraser University in Vancouver.

 

Anne-Marit Selstø Rathke

Rothaugen skole – Adjunkt
Anne-Marit.Selsto@bergen.kommune.no

Ble ferdig utdannet adjunkt våren 2012, og har jobbet på Rothaugen ungdomsskole i Bergen i 4,5 år. Underviser to åttende klasser i matematikk og naturfag. Holder for tiden på med videreutdanning i naturfag ved siden av jobben. Opptatt av å utfordre undervisningspraksisen, finne nye måter for å engasjere og motivere elevene på.

 

Anette Remme

Unge funksjonshemmede – Prosjektleder Seksuell helse
anette@ungefunksjonshemmede.no

Jobber med seksuell helse i Unge funksjonshemmede, og leder prosjektet «Sex som funker». Samfunnsviter med MA i bærekraftig utvikling fra UiO, engasjert i likestilling og helserettigheter. Har gjennom representert ungdom i norges delegasjon til FNs Befolkningskommisjon og Det Globale Fondet for bekjempelse av AIDS, tuberkulose og malaria. Tidligere leder for SAIH, jobbet i Sex og Politikk og Redd Barna.

 

Christian Remøy

Ocean Pilot – Overstyrmann
christianremoy@hotmail.com

Fra Herøy på Sunnmøre. Har dei siste 5 åra jobbet som 1.Styrmann utenriks. Bakgrunn frå offshore, fiskeri og frakt. Jobber nå i norske farvann som overstyrmann, og tar samtidig en master i ledelse av avanserte marine operasjoner ved NTNU. Trives i situasjoner der man kan gjøre en forskjell, og er sjelden redd for å tråkke feil. Blir motivert av å levere gode resultat, oppgitt av likegyldighet. På fritiden i fjellet eller i kajakken, gjerne som guide.

 

Elitsa Rikenberg

NSB – Plansjef Region Sør
elitsa.rikenberg@nsb.no

Plansjef NSB Sør.

 

Isabelle Ringnes

TENK-Tech – Co-founder
isabelleringnes@gmail.com

Sosial entreprenør og en engasjert profil i tech-bransjen. Har MA i New York i Media Management i 2014, jobbet som management trainee i Schibsted , og bygget opp bred erfaring innen teknologi og ledelse som blant annet gründer for TENK-Tech-nettverket for Kvinner, som digital leder i kampanjen for likestilling #hunspanderer, som vert i podkasten 20-30 og som student ved en av verdens fremste teknologi universitet, Singularity University ved NASA i Silicon Valley 2016.

 

Nora Kvingedal Rogne

UiA – Konsulent
nora.rogne@uia.no

Aktiv gladjente fra Voss som studerer økonomi ved UiA. Brenner for frivillig arbeid og engasjement. Har hatt ulike verv i studentorganisasjoner de siste årene, som leder i Grimstad Color Festival og i Fadderstyret. Det er en rekke utfordringer å lede innen frivillig arbeid, derfor fokuset på å motivere gjennom personlig utvikling og å gjøre hverandre gode. Med en positiv, motiverende og støttende holdning har vi fått til mye. Jobber nå som Konsulent på Servicetorget ved UiA.

 

Sarah Louise Rung

Norges svømmeforbund – Idrettsutøver
sarahlouise.rung@olympiatoppen.no

Landslagsutøver i svømming, med flere internasjonale medaljer. Verdensrekordholder og forsvarende mester i EM, VM og Paralympics. Utdannet byggingeniør fra Universitetet i Stavanger, og nylig ansatt i to deltidsstillinger kombinert med idretten. Jobber her som fagkonsulent i Olympiatoppen Sørvest for å styrke satsning på paraidrett, samt trainee ansatt i bygg- og anleggsbransjen.

 

Anne Marthine Rustad

SINTEF – Forskningsleder
annemarthine@hotmail.com

Utdannet siv.ing og PhD fra NTNU med utveksling til MIT. Har nettopp startet arbeidet med å etablere en forskningsgruppe innenfor kunstig intelligens i SINTEF Digital. Har tidligere jobbet i DNV, BCG og Aker Solutions. Opptatt av klima, nye energiformer og utfordringer i havrommet. To barn, glad i å gå på ski.

 

Sabrina Rykke

Tinegruppen – Distribusjonssjef Tine SA
sabrina.rykke@tine.no

Tysk statsborger med bred internasjonal erfaring fra Daimler konsernet som utover Tyskland har ført meg til England, Frankrike og China. Har siden 2008 jobbet i Oslo i et Akergruppen selskap og er nå distribusjonssjef i Tine. Leder i dag en avdeling med over 150 ansatte. Ser frem til å dele gode erfaringer om hvordan få det beste ut av medarbeiderne gjennom godt samspill. Utdanned økonom og ferdigstiller i disse dager en Master of Management ved BI i tillegg til å sjonglere et fullt familieliv med 3 barn.

 

Espen Røsbak

festivalen Kapittel – festivalsjef
espen.rosbak@stavanger-kulturhus.no

Litteraturviter og leder for Kapittel, Stavanger internasjonale festival for litteratur og ytringsfrihet.

 

Ingvild H. Røsæg

Avinor AS – Risk Manager konsern
ingvild.h.rosag@avinor.no

Driver Avinors satsning på helhetlig risikostyring, i tett kontakt med konsernledelsen. Bistår konsernledelsen i identifisering, evaluering og prioritering av risikoeksponering, tilrettelegger for risikodialog og deling av kunnskap på tvers av fagsiloer og nivåer. Er offensiv i utvikling og bruk av innovative systemtekniske løsninger for tilgjengeliggjøring av risikoinformasjon. Holder innimellom foredrag om hvordan utvikling og innføring av helhetlig risikostyring har endret måten Avinor jobber og styrer fremtidsrettet på.

 

Lars Røsæg

Yara International – VP Partner Operations
lars@cawila.no

10 års erfaring innen corporate finance, strategi, finansiell kommunikasjon og kommersiell forretningsutvikling i Orklakonsernet og Sapa AS, hvorav 2 år som personlig rådgiver for konsernsjef i Orkla ASA. Fra og med høsten 2017 ansvarlig for å følge opp Yara Internationals deleide selskaper. Før dette 8 års erfaring, hvorav 6 års ledererfaring, fra TusenFryd AS parallelt med utdannelse til siviløkonom ved NHH og Manchester Business School.

 

Ingrid Røynesdal

Oslo-Filharmonien – Administrerende direktør
ingrid.roynesdal@ofo.no

Veldig interessert i politikk, næringsliv og samfunn. Utdannet statsviter og klassisk pianist. Administrerende direktør for Norges suverent største live-band, Oslo-Filharmonien, siden 2013.

 

Jan Børge Sagmo

Bergen Carbon Solutions AS – CEO
janbsagmo@bergencarbonsolutions.com

Kommer opprinnelig fra Mosjøen i Nordland, men har bodd i Bergen de siste 14 årene. Er utdannet kjemiingeniør med fordypning innen prosess fra høgskolen i Bergen. CEO og medgrunder i selskapet Bergen Carbon Solutions AS, som er tuftet på å rense atmosfærisk CO2 og produsere karbon-nanofiber (CNF), hvor vi nå jobber med nye grønne industriprosjekter, med idag 3 ansatte.

 

Ingerid Salvesen

Selvstendig – Journalist
ingeridbs.salvesen@gmail.com

Journalist med bakgrunn fra blant annet Dagens Næringsliv. Har mastergrad fra Senter for utvikling og miljø ved UiO med fokus på klima- og energipolitikk, og har jobbet ved UDss FN-delegasjon i Geneve. Har vært med på å starte opp og drive utenrikspodcasten «Du Verden!».

 

Aiman Shaqura

Charge / Give a Job – Gründer
aiman@giveajob.io

Kom til Norge som flyktning fra Palestina etter å ha vært på flukt i 10 år og 12 land. Vokste opp på Toten, hans første jobb var salg av julenek på dør. Er idag siviløkonom og gründer. Inkludering er en hjertesak. Har gjennom initiativet Give a Job bygget Norges største inkluderingsarena. Jobber med prosjektet Charge Inclubator, mobil inkluderings- og gründerinkubator for førstegenerasjons innvandrere som ønsker å skape fremtidens vekstbedrifter, som har fått internasjonal oppmerskomhet, og samarbeider med UNHCR.

 

Vineet Sharma

Kikora – Daglig Leder
post@vineet.no

CEO i Kikora, et forlag og edtech-selskap som leverer en digital matematikkplattform til elever i skolen. Kikora brukes av 200 000 elever i norsk skole, og Kikora vil framover levere flere digitale ressurser som hjelper elever med å lykkes i matematikk. Har inntil nylig jobbet i fem år som forretningsutvikler i Aschehoug. Sivil ingeniør. fra NTNU, og vokst opp i Oslo. Bor på Vålerenga. Ser frem til SIKT 2017!

 

Sundeep Singh

University of Oxford – Student
sundeep.g.singh@gmail.com

MBA-student ved University of Oxford. WEF Global Shaper og Alarga-stipendiat. Tidligere forretningsadvokat i BA-HR og stipendiat på Stortinget med spesialisering innen finans. Ble i 2014 kåret til en av de 100 fremste mannlige rollemodellene med flerkulturell bakgrunn av Utrop, og valgt som et av VIBROs “Nye Forbilder”. Co-initiativtager til og tidligere leder for Unge Sikher og Mino.Jur (ved Det juridiske fakultet i Oslo), og en av initiativtakerne bak Den Norske Turbandagen.

 

Malin Sjoner

TimeCloud / PwC – Gründer og konsulent
malin@timecloud.no

En av gründerne av TimeCloud (system for håndtering av arbeidstider/vaktlister). Jobber også som konsulent i PwC. Har bakgrunn som ballettdanser og siviløkonom.

 

Daniel Sjøstrøm

Dyreparken – Controller / Revenue Manager
daniel@dyreparken.no

Fra Kristiansand og har en mastergrad i Økonomi og Administrasjon fra 2009. Har de siste ni årene jobbet i Dyreparken og er idag Controller og Revenue Manager der.

 

André Sjåset

Bertel O. Steen – Konserndirektør Strategi & Forretningsutvikling
andre.sjasaet@bos.no

Ansvaret for strategi & forretningsutvikling i Bertel O. Steen AS og inngår som en del av konsernledelsen i selskapet. Ansatt i denne rollen siden 2014 og leder i dag et team av erfarne prosjektledere og forretningsutviklere. Tidligere erfaring fra «management consulting» fra A.T. Kearney og EY med fokus på strategi, tranformasjon og operasjonelle forbedringer innenfor bransjene retail, bank/forsikring og media. Utdannet sivilingeniør i Industriell Økonomi fra NTNU.

 

Birgit Skarstein

Norges Idrettsforbund – Idrettsutøver
birgit.r.skarstein@gmail.com

Toppidrettsutøver som hevder seg internasjonalt i roing og langrennspigging med en rekke medaljer fra VM og verdenscup i begge grener. Engasjert i utviklingen av idretten, og aktiv gjennom samfunnsinitiativ og frivillig innsats, med utdanning i statsvitenskap og bred erfaring fra ulike interesseorganisasjoner. Tidligere medlem og curator av GSO. Sitter i finanskomiteen i Oslo Bystyre, styremedlem i Sunnaasstiftelsen og Sparebankstiftelsen DNB, samt fast medlem av Bioteknologirådet.

 

Ingrid Skjoldvær

Natur og Ungdom – Leder
ingridsk@nu.no

Kommer fra Sortland i Vesterålen, og er leder i Natur og Ungdom, Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom. Bakgrunn fra Miljøstiftelsen Bellona og Folkeaksjonen Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Engasjement for miljøvern i Arktis.

 

Gunstein Skomedal

Eyde Think Tank – Forsker
gunstein.skomedal@uia.no

Materialteknolog som jobber for en bærekraftig fremtid. Snakker gjerne om energimaterialer som solceller, brenselceller, batterier og termoelektrisitet. Men kanskje enda mer interessert i hvordan akurrat DU kan gjøre en forskjell ved å anvende teknologi på en bærekraftig måte. Tenker best ved å komme meg langt pokker i vold og snakke dypt sammen med andre. Inviter gjerne på en tur i en skog, på et hav eller i fjellheimen nær deg. Motto: «Living the question – together»

 

Mikael Slettedal

Stjørdalsbryggeriet – Daglig leder/Eier
mikael@stjordalsbryggeriet.no

Helhjertet småbarnsfar med utforskertrang som er lidenskapelig engasjert i en bransje full av dynamikk og følelser. Leder for et prisvinnende håndverksbryggeri. En lang karriere innenfor energi og teknologi har blitt erstattet med bedriftsetablering i et arbeidssegment med følelser i stedet for fakta. Finner glede i å introdusere mennesker for gode opplevelser og nye spennende smakskombinasjoner av norske råvarer i øl og mat. Oppvokst i Nord-Trøndelag og bosatt på Stjørdal med samboer og to barn.

 

Anne May Slinning

PWC – Advokatfullmektig
anne.may.slinning@pwc.com

Sunnmørsjente og tidligere profesjonell frikjører. Advokatfullmektig i Advokatfirmaet PwC, med hovedfokus på internasjonal skatt. Engasjement for utviklingen av næringslivet på vestlandet gjennom diversitet, økt kvinneandel i beslutningsposisjon og bærekraft.

 

Hanne Solem

Deloitte – Manager / leder samfunnsansvar
hsolem@deloitte.no

Manager i Deloitte Consulting, og leder Deloitte Norges arbeid med samfunnsansvar og bærekraft. Brenner for samfunnsinnovasjon, og samspillet mellom entreprenører, etablert næringsliv og offentlig sektor for å løse komplekse miljø- og samfunnsutfordringer. Siviløkonom fra NHH, med en MSc Sustainable Development fra HEC Paris.

 

Christine Spiten

Blueye Robotics – Co-Founder & Chief Strategy Officer
christine.spiten@blueye.no

Co-Founder and Chief Strategy Officer at Blueye Robotics. Holds a MSc in Industrial Economics and Tech, management from NMBU and Robotics from UFRJ in Rio, Brazil. Recognized as one of Norway’s 50 most important female tech founders 2017. Has a heart for the ocean and a genuine interest in new technology, sustainable business opportunities and innovation. Driven by passion for the ocean, the team inBlueye strives to democratize the acces to the ocean and grow a platform for ocean conservation.

 

Katrina Sponheim

Telenor – Chief Architect Digital and API
katrina.sponheim@telenor.com

IT arkitekt for Telenor Norge sine digitale løsninger.

 

Satha Sritharan

MyCall (Telia Norge) – Community & Events Specialist
satha.sritharan@mycall.no

Student ved UiO, og jobber i MyCall. Følger opp MyCalls CSR-initiativ og sponsorater. Jobber i tillegg med eventer i bedriftens ulike communities. Har en sterk tro på at merkevarebygging skjer best ved hjelp av gode og hyggelige kundemøter med et smil om munnen. Har personalansvar for crew, med fokus på opplæring av produkter og utvikling av egenskaper innenfor marketing og branding. Er over gjennomsnittlig interessert i kultur og samfunn, og er engasjert i frivilligheten i lokalmiljøet.

 

André Steinsholm

Stormberg – E-commerce manager
andre.s@stormberg.no

Arendalitt som driver Stormbergs nettbutikker i Norge, Sverige og Finland. Utdannet på BI, og jobbet i Stormberg i 7 år. Aktiv innen fotball og håndball på fritiden.

 

Solveig Steinsland

Eyde Think Tank, Trainee Sør, GE Healthcare – Eyde Trainee
solveigsteinsland25@gmail.com

Eyde Trainee i Trainee Sør, har jobbet I Saint-Gobain og Elkem Technology. Er nå i siste traineeperiode i GE Healthcare i Digitaliseringsavdelingen. BA i fornybar energi ved UiA, og en MSc i Industriell Kybernetikk ved NTNU. Skal jobbe som prosjektleder i Elkem Technology etter endt traineeprogram, med bla arbeid innen automasjonsstrategi for Elkemkonsernet. Fritiden tilbringes med ski, løpe- eller tennissko på bena og sammen med familie og venner.

 

Helga Stenseth

Statkraft – VP Strategiutvikling, Konsernstrategi og analyse
Helga.stenseth@statkraft.com

Leder enheten for strategiutvikling i Statkraft, og tidligere har jobbet med krafthandel. Tidligere jobbet i Olje- og energidepartementet, bla to år med internasjonale energispørsmål i Paris, samt tidligere vært strategikonsulent. Utdannelse i Industriell økonomi fra NTNU. Bor med mann og to barn i Oslo, men er opprinneligfra Fredrikstad. Har interesse for samfunnsutvikling, miljøspørsmål og politikk. Utover det forsøker å få tiden i en hektisk hverdag til å strekke til noe trening, samt det gode kulturtilbudet i Oslo.

 

Daniel Skjong Storaker

Gard – Manager, Team Leader
daniel.storaker@gard.no

Jobber som avdelingsleder for Management Reporting i Gard, med ansvar for datavarehus og business intelligence. Gard er verdens største spesialiserte sjøforsikringsselskap, med hovedkontor i Arendal. Begynte i Gard som trainee i 2012 etter å ha studert Siviløkonom med master i finans ved BI i Oslo. Fikk tilbud om videre stilling som Business Analyst i Finance & Risk management avdelingen etter et år som trainee, og jobbet der i drøyt 3 år før den nåværende rollen som avdelingsleder.

 

Alexander Sunde

O.N. Sunde AS – Administrerende Direktør / CEO
Alexander.Sunde@onsunde.no

Ble i desember 2015 ansatt som administrerende direktør i O N Sunde AS. Har arbeidet i selskapet siden 2008 og har vært ansvarlig for selskapets finansinvesteringer i tillegg til styrearbeid i de operative selskapene, og overtok stillingen etter Olav Nils Sunde. Har en Master of Business Administration (MBA) fra NHH med spesialisering innen finansanalyse (AFA) og porteføljeforvaltning (APF).

 

Bente Svensen

Sparebanken Sør – Avdelingsleder Privatmarked
bente.svensen@sor.no

Jobber som avdelingsleder i Sparebanken Sør privatmarked i Arendal. Har personal- og resultatansvar for 7 dyktige medarbeidere, samt egen kundeportefølje som utvikles og forvaltes. Har jobbet i Sparebanken Sør i 11 år og har erfaring både som kunderådgiver, systemansvarlig og leder. Er positiv og engasjert og trives med å jobbe i team med andre mennesker, gift og mamma til 2.

 

Jan Anders Syltern

Multiconsult ASA – Direktør Midt
jan.anders.syltern@multiconsult.no

Startet som Regionsdirektør i Multiconsult i 2017 og fått muligheten til å bli med å videreutvikle en fantastisk organisasjon. Verden blir mer og mer kompleks, og tverrfaglig spisskompetanse er nøkkelen til å løse fremtidens utfordringer. Har i mange år jobbet med eiendom- og byutvikling, og organisasjonsutvikling i Veidekke. Brenner for innovasjon og nytenkning, og ser frem til alle de spennende mulighetene fremtidens utvikling bringer. Men opptatt av at utviklingen av vår måte å leve på blir bærekraftig, og det raskt!

 

Maryam Iqbal Tahir

Forsvarsdepartementet – Seniorrådgiver
maryam.tahir@hotmail.com

Kommunikasjonsrådgiver i Kampflyprogrammet i Forsvarsdepartementet, og har tidligere har jobbet der fem år som jurist. Ble leder for Akademikerne i departementet i mai, og skal forhandle lønn for 160 medlemmer. Master i rettsvitenskap, bachelor i journalistikk og master i retorikk og kommunikasjon. Tidligere jobbet som journalist i Dagsavisen, og har snart vært skribent for Minerva i ett år.

 

Andreas Thorsheim

Otovo – Adm. direktør
andrsthrshm@gmail.com

Gründer og daglig leder i Otovo, et selskap som utvikler solcelleprosjekter på privathus. Er tidligere direktør i Opera Software og Schibsted.

 

Tamar Thorud

Gatejuristen/Barnas Jurist – Fagsjef
tamar.thorud@gatejuristen.no

Er jurist og har utviklet og startet opp Barnas Jurist, Gatejuristen Innlandet og Gatas Økonom. Initiativtaker til rettighetsprosjekter i Libanon og Kenya. Opptatt av rettssikkerhet for utsatte grupper. Beskrives som en engasjerende og systematisk leder med stor gjennomføringsevne. Kåret til «Årets samfunnsbygger» i E24s Ledertalentene 2016.

 

Marit Torp

Elkem Carbon – Prosessingeniør
marit.torp@elkem.no

Påtvunget morgenfugl som jobber som prosessingeniør hos Elkem Carbon. Omringet av dyktige medarbeidere på jobb som gjør hverdagen til en fest! Utdanning fra NTNU i sivilingeniørstudiet i Industriell kjemi- og bioteknologi med fordypning innen Materialkjemi og energiteknologi. Har en samboer og ei tulle på halvannet år hjemme – og en liten firbeint krølltopp.

 

Karoline Trollvik

Riddu Riđđu Festivála AS – Festivalsjef
karoline@riddu.no

Festivalsjef for Riddu Riđđu-festivalen, en internasjonal urfolksfestival i Gáivoutna suohkan/ Kåfjord kommune i Nord-Troms. Oppvokst i Kåfjord, og har studert master i Anthropology of Development ved UiB. Flyttet i 2014 tilbake til hjemkommunen for jobben som festivalsjef. Fokusert på urfolksidentiteter i samtiden gjennom studier, med paralleller til egen oppvekst i et sjøsamisk miljø. Riddu Riđđu-festivalen har et sterkt internasjonalt fokus, med nettverk og samarbeid over hele verden.

 

Yngve Tvedt

Norselab – Founder/CEO
yt@norselab.com

Siviløkonom fra NHH, men har i karrieren utviklet ulike teknologibedrifter. Etablerte i 2002-2008 Norse Digital og Documaster i Norge. Har de siste 9 årene bodd i Sveits og USA, og vært med å etablere og drive frem selskaper som Skioo (Sveits), Qlearsite (London), Concilio Labs (Washington D.C, USA) og Ivaldi Group (Oakland, USA). Alltid interessert i å lære om nye teknologier og motiveres av kunnskapsrike og energiske mennesker. Målet er alltid å skape nye teknologiske produkter som bidrar til å gjøre verden litt bedre.

 

Merethe Grovane Uleberg

NorDrill AS – CEO
merethe.uleberg@nordrill.no

Utdannet MSc i Indøk med Mekatronikk som utgangspunkt. Energisk og optimistisk, med en brennende tro på at Norge skal forbli verdensledende på teknologi, ved å blant annet utnytte den hjernekraften vi har. Verden trenger energi, og vi må være der for å kunne levere. Det krever pågangsmot, stå-på-vilje og samspill mellom mennesker, land og ulike kulturer. Vi må tørre å gå ut i det ukjente, med en strak kurs for fremtiden og hva den bringer!

 

Jan Christian Vestre

Vestre AS – CEO
jan.christian@vestre.com

Daglig leder i familiebedriften Vestre, en av Europas ledende produsenter av bymøbler. Snart ferdigutdannet jurist, og har tidligere jobbet som politisk rådgiver i Nærings- og handelsdepartementet og på Stortinget. Brenner for at næringslivet skal bidra til å oppfylle FNs 17 bærekraftmål. Vestre har all sin produksjon i Norge og i Sverige, basert på fornybar energi og kortreiste og miljøvennlige materialer. Er også styreleder i Utøya AS.

 

Magnus Dehli Vigeland

Medisinsk genetikk, Oslo universitetssykehus – Forsker
magnusdv@gmail.com

Utdannet sirkusartist, og har doktorgrad i matematikk. Tidligere europamester i klippestup, har vært programleder i Newton på NRK, og jobber for tiden ved Oslo universitetssykehus som forsker i genetikk.

 

Kristine H. Vigsnes

Hennig Olsen Is – Mac-designer
kristine.vigsnes@hennig-olsen.no

Utdannet mediegrafiker fra Kristiansand, studert grafisk design og jobber som Mac-designer i Hennig-Olsen Is AS. Stolt av å jobbe for en av Norges største iskremprodusenter og ikke minst en merkevare og organisasjon hvor innovasjon og utvikling står i fokus. Jobber hovedsakelig med reklame, emballasje og design men er også deltaker i andre prosjekter. Håper at årets SIKT-tema kan styrke både meg og min bedrift, et tema som er viktig å lære mer om både for utvikling i bedriften, leverandører og samarbeidspartnere.

 

Steinar Vigsnes

Sparebanken Sør – Økonomisjef
steinar.vigsnes@sor.no

Økonomisjef i Sparebanken Sør fra 2014. Arbeidet fra 2009 og frem til fusjonen mellom Sparebanken Pluss og Sparebanken Sør som controller i Sparebanken Pluss. Har også tidligere arbeidet som revisor. Utdannet siviløkonom og revisor fra Universitetet i Agder.

 

Janicke Vincent

NSB AS – Bane – B20 Drammenbanen – Markeds og kommunikasjonssjef
janicke.vincent@nsb.no

Ei blid jente fra Drammen – gift og har 2 flotte jenter på 8 og 11 år. Har arbeidet i NSB i 14 år, med forskjellige oppgaver. Jobber for tiden med implementering av servicekonsept og servicestandarder – spennende og gøy! Ser frem til å delta på SIKT og treffe flotte folk og få masse ny ispirasjon.

 

Kajsa Ryttberg Wallgren

Yara – VP Open Innovation & Innovation Embedment Strategy
Kajsa.ryttberg-wallgren@yara.com

Passionate about developing people and technologies to create profitable growth while contributing to a better world. Experience from heading a BU, M&A, strategic sourcing, emerging markets, commercializing new technologies in the field of fuel cell & hydrogen technologies, medtech and the aluminium industry. Truly believe everybody can be an innovator and that smart leaders cooperate.

 

Tina Wesselsen

DNB Bank ASA – Sponsorsjef
tina.wesselsen@dnb.no

Sponsorsjef i DNB. Jobber med å skape unike DNB opplevelser for over 600.000 kunder i året. Jobber med humanitære initiaitv, idrett og kultruliv for store og små, nasjonalt og lokalt. Har jobbet i DNB i 6 år, tidligere med bankens ung-satsing og vært leder for kort og betalingsområdet. Kommer fra et lite oppstartsselskap. Studert Finans og er Kaospilot. Sønn på 3 år og verdens beste kolleger.

 

Tuva Krogh Widskjold

Changemaker – Leder
tuva@changemaker.no

Leder det som må være Norges beste ungdomsorganisasjon, Changemaker. Changemaker jobber for en rettferdig verden ved å endre det vi mener er grunnleggende årsaker urettferdighet og fattigdom. Strukturene er skapt av oss mennesker og derfor er det vi mennesker som kan gjøre noe med dem. Alt annet er naivt å tro. Holder ellers på med en mastergrad i Peace, Development, Security and International Conflict Transformation ved University of Innsbruck.

 

Fay Wildhagen

Fay Wildhagen – Artist
faywildhagen@gmail.com

Norsk artist, gitarist, låtskriver og produsent fra Oslo. Signert på plateselskapet Warner Music, managementet er Artist Vision og bookingagent i Norge er Atomic Soul. Debut albumet kom i 2015, høstet gode kritikker, priser og nominasjoner. Oppfølgeren kommer i 2018.

 

Eivind Thorsrud Willard

EVRY – Senior Consultant
eivind@willard.no

Nidkjær rådgiver og prosjektleder. Trives best ved å leder dyktige folk og prosjekter i det digitale skiftet. Ønsker varig verdi for andre i alt arbeidet mitt. Idérik og alltid på jakt etter økt gjennomføringsevne. Lever lykkelig med «villa, Volvo, vovve», 3-barnsfar. SIKT-deltaker for andre gang.

 

Ayesha Wolasmal

World Health Organization – External Relations Officer
awolasmal@gmail.com

Norwegian soldier, diplomat, journalist and actress. Born to Afghan parents in Oslo, Norway. Politically active from an early age, and opposed to the military intervention in Afghanistan, had a change of heart after encountering a Norweigan military convoy in Afghanistan. Joined the army on the return to Norway. In 2007-2008 she served with the Norwegian contingent to ISAF in Meymaneh, Faryab in Afghanistan. Transitioned to political advisor at the Norwegian embassy in Kabul. Now works for WHO in Jordan.

 

Josef Yohannes

The Urban Legend AS – Daglig leder
josef@theurbanlegend.no

Født i Danmark, opprinnelig fra Eritrea. Flyttet til Norge som niåring og er oppvokst på Lindeberg i Oslo. Utdanning i statsvitenskap og menneskerettigheter og har deltatt på 3 FN-konferanser i regi av Harvard University. Tidligere jobbet som lærer, samt frivillighetsarbeider i Røde Kors. Utnevnt som ambassadør for «The Nelson Mandela Foundation» i Norge. Fikk i 2010 idéen om å skape sin egen superhelt. The Urban Legend er tatt godt imot i Norge og er siden utgitt på flere språk.

 

Merethe Nøsted von Zernichow

Nøsted Kjetting AS – Administrerende direktør
merethe@trygg.no

Ssivilingeniør, produktutvikling og produksjon. Fjerde generasjon Nøsted som driver kjettingfabrikk i Mandal med datterbedrifter i inn og utland. Gift og mamma til to søte små.

 

Martin Ulvestad Østerdal

Hovedorganisasjonen Virke – Fagsjef
martin@lnu.no

Jobber som Fagsjef for frivillighet og ideell sektor i Hovedorganisasjonen Virke. Har ansvar for det interessepolitiske arbeidet til Virke innenfor mitt fagfelt.

 

Anne Maren Østeraas

Norsk Tipping – Produktansvarlig Instaspill
Anne-maren.osteraas@norsk-tipping.no

Ansatt i Norsk Tipping siden 2008 og har jobbet innen ulike områder; produktutvikling, logistikk, merkevareutvikling og produktutvikling. Nåværende ansvarsområde er skrapespill i digitale kanaler (produkt- og merkevareansvar). Utdannet Diplomeksportmarkedsfører BI, 3 semester i Spania.

 

Jostein Aaland

Gard – Underwriter
jostein.aaland@gard.no

Bygdegut frå Bø i Telemark som har blitt sørlending. Er utdanna siviløkonom frå Universitetet i Agder med spesialisering i finans. Jobber til dagleg som underwriter i verdas største marine forsikringsselskap Gard AS. Kvardagen består av å selje forsikringsløysingar til kundar innanfor den maritime sektoren og internlæring av ansatte for utvalte dekningar. Ein genuin idrettsfantast som bruker mesteparten av fritida på fotball og spel for Arendal Fotball i OBOS-ligaen.

 

Frode Aalmen

Sopra Steria AS – Prosjekleder
froa@soprasteria.com

Småbarnsfar fra Hamar bosatt i Oslo. Jobber som prosjektleder og konsulent i Sopra Steria. Motiveres av å jobbe med alle slags mennesker og skape resultater sammen. Fritiden går til tid med familie og venner i tillegg til å trene og være ute i naturen.

 

Martine Aarrestad

Nordea Bank AB – Transformation Lead, Transformation Office in Personal Banking
martine.aarrestad@nordea.no

Oslojente, gift med Lars. Master i organisasjonspsykologi og ledelse fra BI. Har tidligere jobbet i HR og i konsernledelsens stab, men jobber nå med strategi og forretningsutvikling i privatmarkedet i Nordea Bank AB. Lidenskapelig opptatt av gode kundeopplevelser og brukervennlighet. Interessert i ny teknologi som gjør folks liv bedre og enklere, og tester dermed gjerne nye duppeditter. Nysgjerrig av natur og har stor tro på at ulike personligheter, fagfelt og bransjer har mye å lære av hverandre.

 

Jakob Semb Aasmundsen

World Against Prejudice – Grunnlegger og leder
jakobsembaasmundsen@hotmail.com

Journalist, samfunnsdebattant og aktivist. Startet organisasjonen World Against Prejudice i 2014. Holdt i 2015, som yngste noensinne, 17. mai-talen i Tønsberg, med temaer som fordommer, åpenhet og toleranse. Skrev i 2015 en artikkelserie om fordommer i Tønsbergs Blad, som ble belønnet med Amedias Journalistpris. Mottok samme år Mangfoldprisen og i 2016 Årets Homotopp. Er for tiden spaltist i Tønsbergs Blad og aktiv samfunnsdebattant. Ved siden av studerer han Human Diversity i Haag, Nederland.

 

Kjersti Aass

Yara – Sustainability Development Director
kjersti.aass@yara.com

Sustainability Development Director in Yara, and a member of the board. Tremendously fascinated by fertilizer and the impact it has on fighting hunger and poverty. Has worked for Médecins Sans Frontières in Afghanistan and during famine at the Horn of Africa. Holds a MSc from NTNU, and studied civil and environmental engineering and entrepreneurship. Has also crossed the ice cap of Greenland from South to North, 2400 km, just for the fun of it.